Χωρίς εξιτήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Χωρίς εξιτήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγείται στο δικαστήριο την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα. (EUROKINISSIΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Δεν κατόρθωσε να λάβει το αποφυλακιστήριο από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο πρώην υπουργός. Για ένα ακόμα βράδυ θα μείνει στον Κορυδαλλό

Χωρίς νεότερες εξελίξεις ως προς το χρόνο αποφυλάκισής του, είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα βράδυ ακόμη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού “Άγιος Παύλος”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου ο πρώην υπουργός να επιστρέψει στο σπίτι του στο Χαλάνδρι. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι συγκεντρώθηκε το ποσό των 200.000 ευρώ που έχει επιβληθεί ως εγγύηση. Κατά πληροφορίες, εκτός από τα μετρητά, φίλος του πρώην υπουργού φέρεται να διέθεσε ακίνητό του στην επαρχία, προκειμένου να μπει ως ασφάλεια, καθώς προσημειώθηκε για το ποσό των 120.000 ευρώ.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή δηλώνει στο news247 o εκ των συνηγόρων του, Λεωνίδας Κοτσαλής, επισημαίνοντας ότι ο αγώνας της υπεράσπισης δεν έχει τελειώσει. “Είμαι ευτυχής για τη σημερινή εξέλιξη και ολοκλήρωση της προσπάθειας για την αποφυλάκιση του πρώην Υπουργού κ. Α. Α. Τσοχατζόπουλου κατ’ εφαρμογή της από 5.4.2017 απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών. Η μάχη είναι μπροστά. Βρισκόμαστε στην τελευταία φάση της διαδικασίας ενώπιον του δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου. Πιστεύω και εύχομαι στη δίκαιη, νηφάλια και μέσα στο πλαίσιο της ηθικής απόδειξης (177 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας)”.

Πάντως, αν και οι συνήγοροι του πρώην υπουργού υποστηρίζουν ότι ως πιθανότερο το σενάριο την αποφυλάκισή του αύριο το μεσημέρι, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλα στοιχεία που ενδεχομένως να “φρενάρουν” τις εξελίξεις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του news247, οι ποινές που έχουν επιβληθεί συνολικά στον Άκη Τσοχατζόπουλου δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν πιθανές καθυστερήσεις στην αποφυλάκιση εξαιτίας δικονομικών ζητημάτων, που για πρώτη φορά ενδεχομένως να κληθεί να αντιμετωπίσει η ελληνική Δικαιοσύνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα