Χωρίς κατ' οίκον περιορισμό Μιχαλολιάκος και Ζαρούλια

Συζήτηση στην Βουλή για τα συμπληρωματικά αιτήματα για εκ νέου άρση της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλεευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Βουλή για τα συμπληρωματικά αιτήματα για εκ νέου άρση της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλεευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Με βουλεύματα που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών, άρεται ο κατ' οίκον περιορισμός για τον κατηγορούμενο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικ. Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του, Ελένη Ζαρούλια

Ελεύθεροι να κινούνται εντός της χώρας είναι πλέον ο κατηγορούμενος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικ. Μιχαλολιάκος, και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια ύστερα από απόφαση του Συμβουλίου Εφετών.

Με δύο βουλεύματα του δικαστικού συμβουλίου, τα οποία εκδόθηκαν σήμερα, αίρεται ο κατ'οίκον περιορισμός με 24ώρη φύλαξη που έχει επιβληθεί στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο αλλά και στην βουλευτή Ελένη Ζαρούλια.

Το Συμβούλιο Εφετών με τα υπ΄αριθμόν 1246-1247/2015 βουλεύματα αποφάσισε την αντικατάσταση του όρου του κατ'οίκον περιορισμού με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε ΑΤ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο αντεισαγγελέας εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών ζήτησε την άρση του ίδιου περιοριστικού όρου, ο οποίος έχει επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μίχο.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητάει την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ΑΤ της περιοχής που έχει δηλώσει μόνιμη κατοικία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network