Χριστίνα Σούζη: “Και όμως χιονίζει και μέρα, θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω”

Χριστίνα Σούζη: “Και όμως χιονίζει και μέρα, θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω”
YouTube

'Εμμεση απάντηση στον πρωθυπουργό έδωσε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ Χριστίνα Σούζη για όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης περι χιονοπτώσεων τις βραδινές ώρες.

“Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια”. Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ενημέρωση για την πρόγνωση του καιρού η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, δίνοντας μια έμμεση απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου ανέφερε από το βήμα της Βουλής, και μιλώντας για την διαχείριση της κακοκαιρίας Ελπίδα, οτι “το χιόνι έπεσε  μέρα μεσημέρι, συνήθως πέφτει βράδυ”.

“Βρέχει, χιονίζει όταν έρχεται βαρομετρικό χαμηλό, δεν θα του πω εγώ πότε θα έρθει, όποτε θέλει έρχεται” ανέφερε η κα Σούζη τονίζοντας οτι “το τελευταίο ήρθε μέρα, χιονίζει και μέρα, συμβαίνει και αυτό”.

Η μετεωρολόγος υπενθύμισε οτι το 2002 άρχισε η χιονόπτωση στα Βόρεια Προάστια μεσημέρι, όπως και το 2004 που άρχισε να χιονίζει απόγευμα. Αναφέρθηκε και στην περυσινή χρονιά που -όπως είπε- άρχισε να χιονίζει το βράδυ και συνέχισε να χιονίζει όλη μέρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα