Χρίστος Δήμας: Θετικός στον κορονοϊό ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Χρίστος Δήμας: Θετικός στον κορονοϊό ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Ο Χρίστος Δήμας INTIME NEWS

Με ανάρτησή του στα social media ο Χρίστος Δήμας γνωστοποίησε πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αν και είχε λάβει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και Καινοτομία, Χρίστος Δήμας, σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, δεν είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τον COVID-19, είχε όμως προγραμματίσει και λάβει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου, όμως έπειτα από μοριακό έλεγχο διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Υπογράμμισε τέλος την ανάγκη για εμβολιασμό, προκειμένου να μην θέτουμε σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό μας όσο και τους οικείους μας.

Η ανάρτησή του:

Θετικός στον COVID-19:

Δεν είχα προγραμματισμένο ραντεβού με τον COVID-19. Είχα όμως ευτυχώς προγραμματίσει εγκαίρως τα ραντεβού εμβολιασμού, και τις τρεις δόσεις. Σήμερα ο μοριακός έλεγχος με έβγαλε θετικό. Παρουσίαζα από χτες ελαφριά συμπτώματα (πονοκέφαλος, λίγες κρυάδες και ελάχιστη ατονία). Ο COVID-19 είναι καθημερινά δίπλα μας και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι τα εμβόλια, αλλιώς θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα