Χριστούγεννα: Άνοιξε το δώρο της πρώην του 47 χρόνια μετά: “Η ειρωνεία είναι τρομακτική”

Χριστούγεννα: Άνοιξε το δώρο της πρώην του 47 χρόνια μετά: “Η ειρωνεία είναι τρομακτική”
Δώρο Ivan Kruk / 123rf.com

Ένα δώρο που είχε δεχθεί από την πρώτη του αγάπη και που παρέμεινε κλειστό για δεκαετίες, αποφάσισε να ανοίξει ο Adrian Pearce!

Το 1971 η Vicki Allen χάρισε στον αγαπημένο της Adrian Pearce, με τον οποίο ήταν τότε ζευγάρι, ένα όμορφο δώρο ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Ήταν ένα μικρό κουτί με μωβ περιτύλιγμα, ωστόσο, ο νεαρός Adrian Pearce δεν πρόλαβε να το ανοίξει. Η κοπέλα του, η Vicki Allen, τον εγκατέλειψε και τότε εκείνος αποφάσισε να αφήσει το δώρο κλειστό.

Η απογοήτευσή του ήταν μεγάλη και η άρνησή του να το ανοίξει πολύ έντονη. Τόσο έντονη, που κράτησε 47 ολόκληρα χρόνια! Το δώρο παρέμεινε κλειστό για δεκαετίες, μέχρι το 2017, όταν οι δύο πρώην σύντροφοι συναντήθηκαν ξανά μέσω κοινών γνωστών.

Τότε, ο Adrian Pearce αποφάσισε να ανοίξει το “σκονισμένο” δώρο της πρώτης του αγάπης, που ήταν ένα βιβλίο με τίτλο “Αγάπη είναι: Νέοι τρόποι να καταλάβετε αυτό το συγκεκριμένο συναίσθημα” και στις σελίδες του περιείχε ζωγραφιές και ρητά για την αγάπη.

Ο Adrian ανέφερε στη Daily Mail πως “η ειρωνεία είναι τρομακτική” όταν διάβασε τον τίτλο του βιβλίου, ενώ η Vicki δήλωσε σοκαρισμένη που ο εφηβικός της έρωτας κατάφερε να συγκρατηθεί τόσα χρόνια!

Το δώρο που του χάρισε η πρώην του το 1971. Daily Mail/Facebook/Adrian Pearce

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα