Corporate Affairs Excellence Awards 2020 – Παράταση υποβολής συμμετοχών

Corporate Affairs Excellence Awards 2020 – Παράταση υποβολής συμμετοχών
Corporate Affairs Excellence Awards 2020

Tα Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA), αποτελούν τα μόνα θεσμικά βραβεία Επικοινωνίας στην Ελλάδα και η προθεσμία υποβολής συμμετοχών παρατείνεται μέχρι την Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020 (CAEA) με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 09 Μαρτίου 2020.

Tα Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA), αποτελούν τα μόνα θεσμικά βραβεία Επικοινωνίας στην Ελλάδα και εντάσσονται στις δράσεις του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία τους διεξάγονται σε συνεργασία με την Deloitte, κίνηση που θωρακίζει ακόμη περισσότερο το κύρος τους, δίνοντάς τους προστιθέμενη αξία.

Σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση πρωτοβουλιών και προγραμμάτων επικοινωνίας που υλοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν, πλήρως ή σε πιλοτικό επίπεδο, από 1 Ιανουαρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019 και ξεχώρισαν για τη στρατηγική, το σχεδιασμό, τα αποτελέσματα και την αξία που δημιουργούν για τις επιχειρήσεις, τον κλάδο, την αγορά και τους καταναλωτές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα Corporate Affairs Excellence Awards 2020 επιβραβεύουν δράσεις σε 13 κατηγορίες αριστείας και ειδικών βραβείων, ενώ περιλαμβάνουν και 2 ειδικές διακρίσεις. Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες είναι οι ακόλουθες:

Αριστεία Προγράμματος / Δράσης

Ειδικές Κατηγορίες

Παράλληλα, θα απονεμηθούν και ειδικές διακρίσεις

Μπορείτε να βρείτε την αίτηση υποψηφιότητας εδώ και να υποβάλλεται υποψηφιότητα εδώ.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version