Δύσκολα για τη Νανά Παλαιτσάκη. Έξαλλοι Φράνκα Ράιτ και ο δήθεν Ντέιβιντ Γκίλμουρ μαζί της

Δύσκολα για τη Νανά Παλαιτσάκη. Έξαλλοι Φράνκα Ράιτ και ο δήθεν Ντέιβιντ Γκίλμουρ μαζί της

Μπάχαλο στον "αέρα" με τη Νανά Παλαιτσάκη, την πρώην γυναίκα του Ρικ Ράιτ των Pink Floyd και ενός "άκυρου" Ντέιβιντ Γκίλμουρ. Η συνέχεια δίνεται μέσω social media (Pics)

Μία από τις καλύτερες χειρότερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, ένας τραγέλαφος κανονικός που δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις, να σοκαριστείς ή να γελάσεις με αφορμή την αναμετάδοση του.

Το σκηνικό που στήθηκε με φόντο το τραγικό γεγονός της κηδείας του Παντελή Παντελίδη, συνεχίζεται ακόμα στα social media με πρωταγωνιστές τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Η Φράνκα Ράιτ, πρώην σύζυγος του συγχωρεμένου Ρικ Ράιτ που υπήρξε μέλος του θρυλικού συγκροτήματος των Pink Floyd, πρωταγωνίστησε άθελα της στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” του Ε δια μέσου της Νανάς Παλαιτσάκη. Η Παλαιτσάκη, την ώρα της κηδείας του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, ανακοίνωσε περιχαρής στο κοινό της πως της έστελνε χαιρετίσματα για τη μετάδοση από την Κοπεγχάγη η Φράνκα Ράιτ, με τον “σύζυγό” της Ντέιβιντ Γκίλμουρ, τον κιθαρίστα και τραγουδιστή των Pink Floyd.

Τι ισχύει; Ναι μεν η ελληνικής καταγωγής Φράνκα Ράιτ υπήρξε σύζυγος μέλους του συγκροτήματος, αλλά όχι του Γκίλμουρ. Επί 10 χρόνια, από το 1984 έως το 1994, η εντυπωσιακή καλλονή ήταν παντρεμένη με τον Ρικ Ράιτ, τον κιμπορντίστα των Floyd, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2008 νικημένος από τον καρκίνο. Μάλιστα το ζευγάρι έζησε πολλά χρόνια στην Κεφαλλονιά.

Ποιος ήταν όμως ο άνδρας που πόζαρε δίπλα στη Φράνκα; Είναι ο Αντονέλο Ρούσο, πρόεδρος του φαν κλαμπ Pink Floyd forever and ever, που ζει στην Κοπεγχάγη και ύστερα από αναφορά στο όνομά του, σε ανάρτηση της Παλαιτσάκη, εμφανίστηκε και υποστήριξε ότι προβλήθηκε φωτογραφία του στην τηλεόραση χωρίς την άδειά του.

Το ίδιο υποστήριξε και η ίδια η Ράιτ, με τη διαφορά πως η Νανά Παλαιτσάκη, διέγραφε τα σχόλια από το προσωπικό της προφίλ, κάτω από τις αναρτήσεις της. Έτσι, οι διαμαρτυρίες των δύο, δεν μπορούσαν να φανούν στο προφίλ της Παλαιτσάκη.

Το βίντεο του περιστατικού:

Αν και αρχικά όντως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης η Φράνκα Ράιτ πως παρακολουθούσε τη μετάδοση της κηδείας του Παντελή Παντελίδη, στη συνέχεια έγινε έξαλλη, αφού είδε τη φωτογραφία της στο βίντεο το οποίο ανέβηκε στο YouTube.

“Νανά, όσο και να σβήνεις ό,τι γράφω, θα γίνει χαμός. Το Ε δεν είχε κανένα δικαίωμα να βγάλει βίντεο με τη φωτογραφία μου, με φόντο την κηδεία στο YouTube να το δει όλος ο πλανήτης. Δεν σας έφτανε μόνο η Ελλάδα;”, έγραψε σε σχόλιο της που διεγράφη.

Η “απολογία” της Παλαιτσάκη και τα σχόλια που σβήστηκαν:

 

 

Τα print screens πρόλαβε και τα “έσωσε” η lifo.gr.

Και τέλος, το πραγματικό σχόλιο της Φράνκα Ράιτ για τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα