Δείτε που καταλήγουν τα κλεμμένα αυτοκίνητα – Ποιά “προτιμούν”

Δείτε που καταλήγουν τα κλεμμένα αυτοκίνητα – Ποιά “προτιμούν”

Η σπείρα που εξάρθρωσε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών είχε κλέψει πάνω από 100 αυτοκίνητα χτυπώντας σε Αθήνα, Βέροια Αχαΐα και Ζάκυνθο.

Μεγάλο κύκλωμα που έκλεβε αυτοκίνητα εξάρθρωσε η Αστυνομία στην Πάτρα.

Τα μέλη της ειδικευόταν κυρίως στις κλοπές μικρών οχημάτων πόλης, τα οποία αποτελούν εύκολη λεία για τους επιτήδειους. Ανάμεσά τους, Smart πρώτης και δεύτερης “γενιάς”.

Η σπείρα που εξάρθρωσε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών είχε κλέψει πάνω από 100 αυτοκίνητα χτυπώντας σε Αθήνα, Βέροια Αχαΐα και Ζάκυνθο

Στην αυτοψία του STAR στο Ζεφύρι εντοπίστηκαν στο βάθος ενός ρέματος αρκετά κλεμμένα και καμένα SMART. Λίγο νωρίτερα είχαν γίνει φύλο και φτερό σε ανταλλακτικά από τα κυκλώματα που τα σπρώχνουν στην αγορά.

Στις εικόνες που κατέγραψε σήμερα η κάμερα  βλέπετε ένα τεράστιο… βουνό με ανταλλακτικά όπως προφυλακτήρες, φτερά, καπό κι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστείς κοντά στο ρέμα όπου υπάρχουν και καμένα αυτοκίνητα.

Σε ό,τι αφορά τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που κρατούνται από την Αστυνομία, την Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον του Ανακριτή Πατρών για να απολογηθούν.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version