Διαμαρτυρία WWF για άδικη σύλληψη

Διαμαρτυρία WWF για άδικη σύλληψη

Δημόσια διαμαρτυρία από την WWF Ελλάς για την άδικη σύλληψη του επιστημονικού υπευθύνου για θέματα ενεργειακής πολιτικής. Διαβάστε τι καταγγέλλει η οργάνωση

Αγανακτισμένη δημόσια διαμαρτυρία από τους συνεργάτες του Μιχάλη Προδρόμου, επιστημονικού υπευθύνου για θέματα ενεργειακής πολιτικής στην περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς, για την παράλογη και άδικη, όπως επισημαίνουν, σύλληψή του.

Το βράδυ της Τετάρτης, όπως σημειώνουν, ο Μιχάλης Προδρόμου έφυγε με το ποδήλατό του από το γραφείο του WWF Ελλάς, στο τέρμα της οδού Φιλελλήνων.

Λίγα λεπτά μετά την αναχώρησή του από το γραφείο, ο Μιχάλης Προδρόμου δέχθηκε επίθεση αστυνομικής δύναμης στο ύψος των Στηλών του Ολυμπίου Διός, ξυλοκοπήθηκε και συνελήφθη. Σήμερα, Πέμπτη, προσάγεται για δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

“Σε μια κοινωνία που χρειάζεται όσο ποτέ την ηρεμία και την αποχή από κάθε μορφής βία, οι ατεκμηρίωτες συλλήψεις αθώων πολιτών και η δηλητηρίαση της Αθήνας με χημικά από την Αστυνομία λειτουργούν καταστροφικά για όλους”, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του WWF Ελλάς, που χαρακτηρίζει αδικαιολόγητη τη σύλληψη του Μιχάλη Προδρόμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα