Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν
Eurokinissi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας θα ισχύουν την Πέμπτη λόγω του διεθνούς ποδηλατικού γύρου. Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύει σε κάθε περιφέρεια.

Σε ισχύ θα τεθούν από την Πέμπτη (28/4) κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του διεθνούς ποδηλατικού γύρου. Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν σε Αττική, Φωκίδα, Βοιωτία και Φθιώτιδα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική

Λόγω διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022, την Πέμπτη 28.04.2022 θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στις κατωτέρω οδούς, περιοχής Δήμων Αμαρουσίου-Ηρακλείου-Αχαρνών-Φυλής, ως εξής:

Σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων (εξαιρουμένων των οχημάτων Άμεσης Ανάγκης και των συνοδευτικών οχημάτων των διοργανωτών) από ώρα 11:30 έως πέρατος του αγώνα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:

  • Της Λ. Φυλής στο τμήμα της από την έξοδο -6- της Αττικής Οδού μέχρι το ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών και
  • Της Ε.Ο. Φυλής- Δερβενοχωρίων, από το ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών, μέχρι τα όριά με τη Δ.Α. Βοιωτίας.
  • Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην προέκταση της οδού Προμηθέως.
  • Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων επί της Λ. Φυλής, καθ’ όλο το μήκος της, από ώρα 12:00 έως πέρατος του αγώνα.
  • Σταδιακή και ολιγόλεπτη επιβράδυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού από το ύψος της εισόδου (-12- Λ. Πεντέλης) έως την έξοδο (-6- Λ. Φυλής), ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, από ώρα 12:00΄ (εκκίνηση αθλητών από Ο.Α.Κ.Α) έως 12:30΄ (έξοδος αθλητών προς Λ. Φυλής).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Στερεά Ελλάδα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (28-04-2022) και την Παρασκευή (29-04-2022), σε τρεις Νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Σταδιακή και πλήρη διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 11:00 – 17:00, στα κάτωθι σημεία:

  • Από 15η χ/θ της Επαρχιακής οδού Φυλής – Νεοχωρακίου (όρια με Νομό Αττικής), καθ’ όλο το μήκος της έως και Τ.Κ. Δάφνης Δ.Ε. Δερβενοχωρίων.
  • Από ανώνυμη οδό (Δ.Ο. Δάφνης) στην Κοινότητα Ερυθρών (επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως) – 36η χ/θ της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών (δεξιά στροφή Ερυθρών), έως και την είσοδο της πόλεως της Θήβας (κόμβος Ταχίου) – Περιφερειακός Θήβας – οδός Διρκαίου – οδός Καβείρων – οδός Μακαρίου, έως και 2,800η χ/θ της Εθνικής οδού Θηβών – Λιβαδειάς.
  • Από 2,800η χ/θ της Εθνικής οδού Θηβών – Λιβαδειάς με διαδρομή Αλίαρτος – διασταύρωση Πέτρας – διασταύρωση Σωληναρίου – Αγία Παρασκευή – κόμβος 1 Λιβαδειάς – κόμβος 2 Λιβαδειάς – διασταύρωση Τσουκαλάδων, έως Α/Κ Διστόμου της Εθνικής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας.
  • Από διασταύρωση Διστόμου της Εθνικής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας, έως και όρια με Νομό Φωκίδας.

ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 14:30 – 17:00, από 29η χ/θ της Επαρχιακής οδού Ιτέας – Διστόμου (όρια με Νομό Βοιωτίας), έως τη διασταύρωση της προαναφερόμενης Επαρχιακής οδού με την οδό Αγίου Ιωάννου (έξοδος από Κίρρα προς Δεσφίνα).
  • Απαγόρευση στάσης – στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και κυκλοφορίας πεζών, κατά τις ώρες 15:00 – 17:00, κατά μήκος της οδού Αγίου Ιωάννου (Κίρρα) έως τη διασταύρωση Αγίου Ιωάννου και Δεσφίνης (Ιτέα).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-04-2022

ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 10:30 – 12:30, από 42η χ/θ (Μουσείο Δελφών) της Εθνικής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας έως την 63η χ/θ (κόμβος Άμφισσας), καθώς και από 59η χ/θ έως την 23η χ/θ (κόμβος Μπράλλου) της Εθνικής οδού Θερμοπυλών – Άμφισσας.
  • Απαγόρευση στάσης – στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και κυκλοφορίας πεζών, κατά τις ώρες 07:00 – 12:30, από 42η χ/θ (Μουσείο Δελφών) της Εθνικής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας – οδός Απόλλωνος, έως κόμβο με Εθνική οδό Λιβαδειάς – Άμφισσας.

ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Απαγόρευση στάσης – στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και κυκλοφορίας πεζών, στα κάτωθι σημεία:

  • Από το ύψος της 22,600 χ/θ της Εθνικής οδού Θερμοπυλών – Ιτέας (όρια με Νομό Φωκίδας), έως το ύψος της 13 χ/θ της Εθνικής οδού Θερμοπυλών – Ιτέας (Χάνι Καρανάσιου), κατά τις ώρες 12:45 – 13:45.
  • Από το ύψος της 22,100 χ/θ της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών (συμβολή με Εθνική οδό Θερμοπυλών – Ιτέας), έως το ύψος της 11,200 χ/θ της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών (διασταύρωση Ηράκλειας), κατά τις ώρες 13:10 – 14:10.
  • Από το ύψος της 11,200 χ/θ της Π.Ε.Ο. Λαμίας – Αθηνών (διασταύρωση Ηράκλειας), έως τη συμβολή των οδών Αθηνών και Λεωφόρου Δημοκρατίας, κατά τις ώρες 13:20 – 14:20.
  • Από τη συμβολή των οδών Αθηνών και Λεωφόρου Δημοκρατίας και διαδοχικά μέσω των οδών Λεωφόρου Δημοκρατίας – Λεωφόρου Ελευθερίας, Άρη Βελουχιώτη – Μητροπολίτου Δαμασκηνού – Πλαστήρα – Μυριβήλη – Σεφέρη, έως τη συμβολή των οδών Σεφέρη και Λεωφόρου Καλυβίων, κατά τις ώρες 13:45 – 14:45.
  • Από τη συμβολή των οδών Σεφέρη και Λεωφόρου Καλυβίων, έως την 7η χ/θ της Εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου (κυκλικός κόμβος του Αυτοκινητοδρόμου Ε-65), κατά τις ώρες 13:50 – 14:50.
  • Από το ύψος της 7 χ/θ της Εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου (κυκλικός κόμβος του Αυτοκινητοδρόμου Ε-65), έως το ύψος της 13,700 χ/θ της Εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου (διασταύρωση προς Λουτρά Υπάτης), κατά τις ώρες 14:00 – 15:00.
  • Από το ύψος της 13,700 χ/θ της Εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου (διασταύρωση προς Λουτρά Υπάτης), έως το ύψος της 20 χ/θ της Εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου, κατά τις ώρες 14:10 – 15:10.
  • Από την 20η χ/θ της Εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου, έως την 22,800 χ/θ της Εθνικής οδού Λαμίας – Καρπενησίου (διασταύρωση με Επαρχιακή οδό Καστρίου – Γραμμένης – Τριλόφου – Αγίου Στεφάνου), κατά τις ώρες 14:00 – 15:20.
  • Από τη συμβολή της Επαρχιακής οδού Καστρίου – Αγίου Στεφάνου με την Εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, έως το ύψος της 12,100 χ/θ της Επαρχιακής οδού Καστρίου – Αγίου Στεφάνου, κατά τις ώρες 14:10 – 15:30.
  • Από τη διασταύρωση της Επαρχιακής οδού Λιανοκλαδίου – Καρδίτσας με την Επαρχιακή οδό Μακρακώμης – Ξυνιάδας, απόστασης περίπου (15) χιλιομέτρων, έως τα Λουτρά Καϊτσας (όρια με τον Νομό Καρδίτσας), κατά τις ώρες 14:30 – 15:30.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα