Δίκη Φιλιππίδη: “Ήταν νευρικός και απαιτητικός” ισχυρίστηκε φίλη του ηθοποιού

Δίκη Φιλιππίδη: “Ήταν νευρικός και απαιτητικός” ισχυρίστηκε φίλη του ηθοποιού
Ο Πέτρος Φιλιππίδης Eurokinissi

Πρώην συνεργάτις και φίλη του Πέτρου Φιλιππίδη δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με τις καταγγέλλουσες, ενώ έκανε λόγο για έναν "νευρικό και απαιτητικό" άνθρωπο.

Πρώην συνεργάτιδα του Πέτρου Φιλιππίδη ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να καταθέσει στο πλαίσιο των καταγγελιών σε βάρος του ηθοποιού.

Η μάρτυρας δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με τις καταγγέλλουσες και όλα όσα υποστηρίζουν.

Ωστόσο, έδωσε ένα προφίλ του κατηγορούμενου, κάνοντας λόγο για έναν “νευρικό και απαιτητικό” άνθρωπο. “Δεν γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω φύγει με κλάματα, μου έχει φωνάξει, αλλά του έχω φωνάξει κι εγώ. Είναι απαιτητικός και τελειομανής. Είναι άνθρωπος που αγαπά πολύ το θέατρο. Η αγάπη του δεν φαινόταν μόνο από το άρτιο αποτέλεσμα των παραστάσεων. Ορμώμενος από την υπερβολική αγάπη για το θέατρο γινόταν νευρικός και απαιτητικός” ανέφερε.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως ήταν “άψογος” απέναντι στις γυναίκες. Συγκεκριμένα, η πρώην συνεργάτιδά του είπε ότι “ο κ. Φιλιππιδης όταν τσακωνόμασταν γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό για την επικοινωνία της παράσταση, υπήρχαν εντάσεις. Έφευγα θυμωμένη από το θέατρο. Στα πέντε λεπτά με έπαιρνε τηλέφωνο, του έφευγε ο θυμός. Μου έλεγε «θέλεις να πάμε να φάμε με την Ελπίδα εκεί;». Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους”, συμπλήρωσε.

Υπεράσπιση: Είχατε φιλοξενηθεί στο σπίτι του;

Μαρτυρας: Ναι. Μια φορά φιλοξενήθηκα. Έκανα ανακαίνιση στο δικό μου. Η σχέση μας ξεκίνησε επαγγελματική και εξελίχθηκε σε φιλική και οικογενειακή.

Υπεράσπιση: Γνωρίζατε για τις εξωσυζυγικές σχέσεις Φιλιππίδη όταν καταθέσατε στην ανάκριση ή ήταν ψέματα;

Μάρτυρας: Γνώριζα, όπως και για πολλούς άλλους. Αλλά δε με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο Φιλιππίδη. Τον απλόχερο, που βοηθούσε τους άστεγους, που βοηθούσε ηθοποιούς.

Ξέσπασε σε κλάματα

Από τη διαδικασία δεν έπληξαν οι εντάσεις, αφού η μάρτυρας ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στην απόλυσή της εξαιτίας ακριβώς της επαγγελματικής της σχέσης με τον Π. Φιλιππίδη.

Έχω έρθει εδώ να πω την αλήθεια γιατί ένα χρόνο πριν ακριβώς σαν σήμερα με απέλυσαν από τη δουλειά μου ακριβώς επειδή σήμερα θα βρισκόμουν εδώ. «Απολύεσαι γιατί θα καταθέσεις υπέρ Φιλιππιδη» μου είπαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου από το «Στούντιο 4» που εργαζόμουν. Ήρθε η Τζένη Διαγούπη η ηθοποιός και είπε «τι την θέλετε αυτή εδώ». Μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα ερχόντουσαν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν” κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version