Δίκη Φιλιππίδη: Στο επίκεντρο το σημείο της επίθεσης κατά της τρίτης καταγγέλλουσας

Δίκη Φιλιππίδη: Στο επίκεντρο το σημείο της επίθεσης κατά της τρίτης καταγγέλλουσας
Πέτρος Φιλιππίδης Eurokinissi

Φωτογραφικό υλικό, που απεικονίζει το σημείο όπου φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τον Π. Φιλιππίδη η τρίτη καταγγέλλουσα, κατατέθηκε στο δικαστήριο. Την Τρίτη καταθέτει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο «μικροσκόπιο» του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μπήκε φωτογραφία που απεικονίζει ένα οικόπεδο στο οποίο φέρεται να πάρκαρε το αυτοκίνητό του ο Π. Φιλιππίδης και να προχώρησε σε επίθεση κατά της τρίτης καταγγέλλλουσας.

Το δικαστήριο ζήτησε από τη γυναίκα να επιβεβαιώσει αν στο φωτογραφικό υλικό που έχει κατατεθεί, διακρίνεται το οικόπεδο που φέρεται να έλαβε χώρα η απόπειρα βιασμού το 2014, καθώς τέθηκαν ερωτήσεις γύρω από αυτό και στην Ελπίδα Νίνου. Η γυναίκα η οποία έχει καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών γύρω από τα όσα έχει υποστηρίξει στη μήνυσή της κατά του ηθοποιού, ανέφερε πως πιθανότατα αυτό είναι το σημείο στο οποίο ο κατηγορούμενος επιχείρησε να τη βιάσει και όταν εκείνη αντέδρασε, άνοιξε την πόρτα του οχήματος και την έδιωξε.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ψάχνω τον χώρο, αλλά επειδή έγινε πολύς λόγος εδώ ότι δεν υπάρχει αδιέξοδο στο Παλαιό Ψυχικό. Έκανα πολλές βόλτες, υπήρχαν αρκετά άδεια οικόπεδα. Με το που πέρασα από αυτόν τον δρόμο μου θύμισε κάτι. Θεωρώ πολύ πιθανό να ήταν εκεί» ανέφερε η γυναίκα. Μάλιστα, υποστήριξε πως έχει ενημερωθεί ότι απέναντι από το οικόπεδο βρισκόταν η οικία του Π. Φιλιππίδη στο Ψυχικό.

Να σημειωθεί ότι η υπεράσπιση στο παρελθόν, και συγκεκριμένα κατά την κατάθεση της φίλης της τρίτης καταγγέλλουσας, έχει χαρακτηρίσει πυκνοκατοικημένο το Παλαιό Ψυχικό και γεμάτο από κόσμο -ακόμα και τον Αύγουστο-, και ότι ο «πασίγνωστος Φιλιππίδης δεν θα ρίσκαρε να αποπειραθεί να βιάσει εκεί που περνάνε μηχανάκια και παιδιά».

Η δίκη συνεχίζεται την Τρίτη με την κατάθεση και πάλι της Ελπίδα Νίνου, ενώ έχει κληθεί για να καταθέσει αμέσως μετά και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα