Δίκη Φιλιππίδη: Στο βήμα οι συγγενείς της δεύτερης καταγγέλλουσας

Δίκη Φιλιππίδη: Στο βήμα οι συγγενείς της δεύτερης καταγγέλλουσας
Ο Πέτρος Φιλιππίδης Eurokinissi

Με τους μάρτυρες που έρχονται να πιστοποιήσουν όσα υποστήριξε κατά την κατάθεσή της η δεύτερη καταγγέλλουσα αναμένεται η σημερινή δίκη κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Με τους μάρτυρες που έρχονται να πιστοποιήσουν όσα υποστήριξε κατά την κατάθεσή της η δεύτερη καταγγέλλουσα, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα Πέμπτη η δίκη κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πρόκειται για τη γυναίκα που έχει μηνύσει τον ηθοποιό υποστηρίζοντας ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του και ενώ είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους. Ατο βήμα του μάρτυρα αναμένεται να καθίσουν μέλη της οικογένειας της, και ειδικότερα ο πατέρας και ο σύζυγος της, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί και η φίλη της κοπέλας με την οποία συναντήθηκε αμέσως μετά το «ραντεβού» με το Φιλιππίδη, και στην οποία -όπως έχει πει- εκμυστηρεύθηκε όσα έλαβαν χώρα στο θέατρο Μουσούρη.

Στη συνέχεια σειρά έχουν οι μάρτυρες που εμπλέκονται με την τρίτη υπόθεση που εκκρεμεί κατά του κατηγορούμενου ηθοποιού. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι μάρτυρες που σχετίζονται με την πρώτη καταγγέλλουσα, και συγκεκριμένα αδελφικός της φίλος ο οποίος κατέθεσε ότι τον είχε ενημερώσει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε προβεί σε πράξεις που εμπίπτουν στην έννοια του βιασμού. Όπως ανέφερε, ο φίλη του και ο κατηγορούμενος είχαν δύο συναντήσεις κατά τις οποίες κακοποιήθηκε. Κατά την πρώτη, «εκείνος είχε ερωτική διάθεση. Εκείνη θέλησε να φύγει από το χώρο. Ο Φιλιππιδης την εμπόδισε, την έσπρωξε σε ένα τραπέζι και προέβη σε πράξη που συνιστά βιασμό. Η Α. είχε σοκαριστεί από τη βιαιότητα. Προσπάθησε να αντιδράσει και ο κατηγορούμενος θύμωσε και την άφησε».

Ως προς τη δεύτερη συνάντηση, ο μάρτυρας την ώθησε να την πραγματοποιήσει καθώς ήταν επαγγελματική. «Όταν μου το είπε της είπα να πάει γιατί εκείνος ήταν ο υπαίτιος για κάτι κακό. Έπρεπε να συνεχίσει επαγγελματικά και να αγνοήσει αυτό που έγινε. Αυτό δυστυχώς ήταν μια εδραιωμένη αντίληψη, ότι αυτές τις συμπεριφορές δεν τις καταγγέλουμε και τις προσπερνάμε» υποστήριξε προσθέτοντας ότι αργότερα εκείνη «αποφάσισε να φύγει και να μη διεκδικήσει το ρόλο. Εγώ ντρέπομαι γι’ αυτό που θα πω, αλλά της είπα να μείνει και να διεκδικήσει το ρόλο. Ο Φιλιππίδης την πήρε έπειτα από μέρες τηλέφωνο και της μιλούσε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Είχαν μια έντονη συζήτηση. Εκείνη του είπε ότι υπάρχει πρόβλημα στη συμπεριφορά του κι εκείνος εξαγριώθηκε και της είπε ότι θα φροντίσει να μη δει θέατρο ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα