Δίκη Φουρθιώτη: “Θύμα πλεκτάνης” δήλωσε ο παρουσιαστής – “Βρέθηκα στο κελί, ενώ βοήθησα τόσο κόσμο”

Δίκη Φουρθιώτη: “Θύμα πλεκτάνης” δήλωσε ο παρουσιαστής – “Βρέθηκα στο κελί, ενώ βοήθησα τόσο κόσμο”
Ο Μένιος Φουρθιώτης στα δικαστήρια Eurokinissi

Όσα υποστήριξε ο Μένιος Φουρθιώτης κατά την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις επιθέσεις σε βάρος τους σπιτιού του στο Διόνυσο το 2021.

Θύμα πλεκτάνης δήλωσε ο Μένιος Φουρθιώτης κατά την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις επιθέσεις σε βάρος τους σπιτιού του στο Διόνυσο το 2021.

Ο κατηγορούμενος για σωρεία κακουργηματικών και πλημμεληματικών αδικημάτων αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες, θέτοντας ως δαχτυλοντηα ποινικής του περιπέτειας τον επιχειρηματία και πρώην συνεργάτη του, Φιλ. Βρυώνη.

“Ο Βρυώνης μεταβίβασε τον σταθμό για να τον χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά ήταν για να μη μιλήσω για τον υπουργό Επικρατείας και να μην μπλέξει ο Βρυώνης και ο Φλαμπουράρης. Και ο Βρούτσης αφού έφυγε από το υπουργείο, τέσσερις μήνες μετά βγήκε να πει ότι τον απείλησα με μπράβους”μ υποστήριξε μεταξύ άλλων,

Παράλληλα, εξέφρασε το παράπονο ότι βρέθηκε στη φυλακή αδίκως, ενώ βοήθησε τόσο κόσμο. “Με άφησαν 17 μήνες άνεργο. Πού αλλού στον κόσμο μπαίνει περιοριστικός όρος για απαγόρευση παρουσίασης τηλεοπτικών εκπομπών; Βοήθησα τόσο κόσμο δούλεψα τόσες ώρες και βρέθηκα σε ένα κελί στον Κορυδαλλό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταστρέφονται έτσι ζωές. Γιατί για μένα είναι μη αναστρέψιμη η βλάβη”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τους δυο βασικούς συγκατηγορούμενους του που φέρονται ως φυσικοί αυτουργοί των επιθέσεων και κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, ανέφερε ότι αποτελούσαν μέλη της φύλαξης του, τα οποία πρότεινε και πάλι ο Φιλ. Βρυώνης.

Πρόεδρος: Ποια η σχέση σας με τους συγκατηγορουμένους σας;

Κατηγορούμενος: Ήταν υπάλληλος ο ένας του Βρυώνη από 2012-13. Όταν σταμάτησε την εταιρεία ζήτησα απο Βρυώνη να μου προτείνει κάποιους για τη φύλαξή μου και τη φύλαξη του σπιτιού μου. Μου πρότεινε τον συγκεκριμένο κι έτσι ξεκίνησε συνεργασία. Ούτε φίλοι είμαστε ούτε εχθροί. Σε αυτόν ζήτησα να φέρει κι έναν ακόμη συνεργάτη για να καλυφθεί το ωράριο. Δούλευα από 7 έως 1 βράδυ.

Αλλά και οι τρεις συγκατηγορουμενοί του αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Χαρακτηριστικά, ένας εξ αυτών είπε απολογούμενος: “Δεν έχω καταλάβει το λόγο που βρίσκομαι εδώ. Εργάζομαι 11 χρόνια για τον Βρυώνη. Εκεί γνώρισα τον Φουρθιώτη. Δεν ξέρω ούτε για πυροβολισμούς, ούτε για βόμβες, ούτε έχω τέτοια ειδικότητα“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version