Δήμαρχος Μενιδίου στο Ραδιόφωνο 24/7: Το πρόβλημα υπάρχει πάνω από δέκα χρόνια

Δήμαρχος Μενιδίου στο Ραδιόφωνο 24/7: Το πρόβλημα υπάρχει πάνω από δέκα χρόνια

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ώστε να φύγει το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων από το Μενίδι ζητά ο Δήμαρχος Μενιδίου Γιάννης Κασσαβός

«Η υποβάθμιση της περιοχής μας είναι επιλογή» υπογράμμισε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο δήμαρχος Μενιδίου Γιάννης Κασσαβός, μιλώντας στην εκπομπή ” Η Φυλή των Φίλων” του Κώστα Αρβανίτη με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και εντάσεις που σημειώνονται στις Αχαρνές, μετά τον θάνατο ενός 11χρονου αγοριού από αδέσποτη σφαίρα

Ο κ. Κασσαβός περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον δήμο του, η οποία είναι γνωστή στις αρχές, και σημείωσε ότι «έδιωξαν το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων από το κέντρο της Αθήνας και το έστειλαν στο Μενίδι».

«Το πρόβλημα υπάρχει πάνω από δέκα χρόνια αλλά κυβερνήσεις και υπουργοί δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους» είπε ο δήμαρχος Μενιδίου.

Ο κ. Κασσαβός κατήγγειλε ότι ενώ οι δημότες του πληρώνουν φόρους, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, το τους αντιμετωπίζει σαν κατοίκους δεύτερης κατηγορίας. Ζήτησε μάλιστα να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ώστε να εγκαινιαστεί μια νέα συνεργασία και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του δήμου.

Αναφερόμενος στους 200 νεαρούς που μπήκαν στον καταυλισμό Ρομά, είπε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στο πλαίσιο μιας ειρηνικής διαμαρτυρίας. «Αυτοί οι νεαροί δεν ξέρω από ήρθαν και ποιοι είναι».

Ο κ. Κασσαβός, σημείωσε ότι έχει επικοινωνία με Ρομά της περιοχής, οι οποίοι έχουν εκπλαγεί με τις τελευταίες εξελίξεις και δηλώνουν πως νιώθουν και οι ίδιοι εγκλωβισμένοι.

Ακούστε τις δηλώσεις του δημάρχου Μενιδίου στο Ραδιόφωνο 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα