Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Η σκηνή άνοιξε στα δύο λόγω σοβαρής παράλειψης - Παιδί υπέστη σοκ

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Η σκηνή άνοιξε στα δύο λόγω σοβαρής παράλειψης - Παιδί υπέστη σοκ

Τα πράγματα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ χειρότερα αφού η σκηνή άνοιξε στα δύο. Ανεπίτρεπτο το λάθος που οδήγησε στο ατύχημα.

Ιδιαίτερα σοβαρό ήταν το περιστατικό που έλαβε χώρα την Δευτέρα το μεσημέρι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όταν η σκηνή άνοιξε στα δύο κατά τη διάρκεια πρόβας μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα μαθητές και μαθήτριες του μουσικού σχολείου Πειραιά προετοιμάζονταν για την απογευματινή παράσταση που είχε προγραμματιστεί (και η οποία φυσικά αναβλήθηκε).

ADVERTISING

Ενώ η πρόβα ήταν σε εξέλιξη η σκηνή άνοιξε στα δύο αφού είχαν αλλάξει απροειδοποίητα οι ρυθμίσεις της και είχαν προσαρμοστεί στις ανάγκες της παράστασης που θα ανέβει από την Τετάρτη στο Δημοτικό Θέατρο ("Εύθυμες Κυράδες" των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη).

Η αλλαγή έγινε χωρίς να ενημερωθούν οι υπεύθυνοι του μουσικού σχολείου καθώς κανείς δεν έκρινε σκόπιμο να τους ενημερώσει.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Η σκηνή άνοιξε στα δύο λόγω σοβαρής παράλειψης - Παιδί υπέστη σοκ


Δύο μαθήτριες τραυματίστηκαν στα πλευρά και στο θώρακα. Ενα από αυτά τα παιδιά υπέστη σοκ (λογικό αν σκεφθεί κανείς τι έγινε) ενώ είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί τελικά εισαγωγή σε νοσοκομείο αφού ο πόνος στο θώρακα δεν υποχωρεί.

Το άλλο κορίτσι υποβλήθηκε σε ακτινογραφία σε ιδιώτη γιατρό ενώ θα υποβληθεί και σε μαγνητική τομογραφία για προληπτικούς λόγους. Πονά στο θώρακα και στα πλευρά αλλά όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Οι γονείς των παιδιών είναι, όπως μπορεί να εκτιμήσει ο καθένας, ανάστατοι. "Στείλαμε τα παιδιά μας να κάνουν μία πρόβα ρουτίνας και παραλίγο να γίνει το μοιραίο.Εχουμε και εμείς υποστεί σοκ. Οι άνθρωποι του θεάτρου έχουν την πλήρη ευθύνη" τόνισε στο NEWS 24/7 γονέας που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων κηδεμόνων του μουσικού σχολείου Πειραιά, Γιώργος Δουμανίδης, δήλωσε στον Αθήνα 9.84: «Η σκηνή ήταν ασταθής ήδη από το ξεκίνημα της πρόβας μας. Κουνιόταν στο σημείο που τελικά έπεσε. Δεν έγινε καμία αλλαγή στη σκηνή από την αρχή της παρουσίας μας στο θέατρο ούτε βρίσκονταν επί τόπου τεχνικοί για αυτό το σκοπό».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πειραιάς, Σχολεία
SHARE:

24Media Network