Διώξεις κατά του 45χρονου τροφίμου στο Δαφνί

Εκκένωση των δικαστηρίων στην οδό Ευελπίδων μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για ρίψη ρουκέτας, το μεσημέρι της Δευτέρς 13 Φεβρουαρίου 2017. Ο άγνωστος τηλεφώνησε στο ΕΘΝΟΣ και είπε ότι είναι μέλος της τρομοκρατικής ομάδας "Σέχτα Επαναστατών". Στην συνέχεια ανέφερε ότι θα ριφθεί ρουκέτα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στα δικαστήρια, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Εκκένωση των δικαστηρίων στην οδό Ευελπίδων μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για ρίψη ρουκέτας, το μεσημέρι της Δευτέρς 13 Φεβρουαρίου 2017. Ο άγνωστος τηλεφώνησε στο ΕΘΝΟΣ και είπε ότι είναι μέλος της τρομοκρατικής ομάδας "Σέχτα Επαναστατών". Στην συνέχεια ανέφερε ότι θα ριφθεί ρουκέτα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στα δικαστήρια, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, χωρίς συνήγορο

Ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης βρέθηκε ο 45χρονος τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνί που χθες αποκάλυψε στον γιατρό του, ότι κατά την έξοδό του από το ίδρυμα, σκότωσε τη σύντροφό του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοχρησία. Ο 45χρονος πέρασε το εισαγγελικό κατώφλι χωρίς τη συνοδεία πληρεξουσίου δικηγόρου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είπε λέξη ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε τακτικό ανακριτή που ανέλαβε το χειρισμό της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ στο Περιστέρι: Σκότωσε την φίλη του και επέστρεψε στο Δαφνί

SHARE: