Δολοφονία Άλκη: Μήνυμα συμπαράστασης από οικογένεια θύματος οπαδικής επίθεσης στους γονείς του

Δολοφονία Άλκη: Μήνυμα συμπαράστασης από οικογένεια θύματος οπαδικής επίθεσης στους γονείς του
Το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη intime

Κείμενο συμπαράστασης από την οικογένεια αστυνομικού που έμεινε ανάπηρος από επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στις Σέρρες - "Καμιά άλλη μάνα να μην κλάψει".

Ανακοίνωση συμπαράστασης στην οικογένεια του Άλκη εξέδωσε η οικογένεια του Ευθύμη Μουλάκη, του αστυνομικού που, μαζί με φίλο του, είχε πέσει θύμα επίθεσης από οπαδούς του ΠΑΟΚ στις Σέρρες και υπέστη μόνιμη αναπηρία έπειτα από χτυπήματα που δέχθηκε με ρόπαλο στο κεφάλι. Η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης στο Εφετείο Σερρών αναβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Οι ποινές που επιβλήθηκαν πρωτόδικα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στους τρεις από τους εμπλεκόμενους στην τραγική υπόθεση ήταν 10 χρόνια φυλάκιση για τη βλάβη στον αστυνομικό και έξι χρόνια για τα χτυπήματα στον φίλο του.

«Δυστυχώς, σχεδόν μετά από 7 χρόνια από την αρχή του δικού μας Γολγοθά, ακόμα δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Ευθύμη. Οι ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας τη ζωή τους έχοντας καταστρέψει μία οικογένεια», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της οικογένειας.

Και προστίθεται: «Καμιά άλλη μάνα να μην κλάψει το παιδί της … ας συμπράξουμε όλοι μαζί κράτος και πολίτες για να αποφευχθεί στο μέλλον ανάλογη τραγωδία».

Σύμφωνα με τη voria, η οικογένεια του Ευθύμη Μουλάκη ζητεί δικαιοσύνη για τον Άλκη, τον Τόσκο «και για τον δικό μας Ευθύμη που είναι καταδικασμένος να βρίσκεται σε ένα κρεβάτι εφ όρου ζωής μόνο αναπνέοντας και κουνώντας τα βλέφαρά του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχουν περάσει μερικές δύσκολες και πένθιμες μέρες μετά τη δολοφονία του αδερφού μας Άλκη και η αγανάκτηση μας ξεχειλίζει με αυτά που βλέπουμε και ακούμε.

Θέλοντας να δείξουμε τον απόλυτο σεβασμό μας στην οικογένειά του Άλκη δε θέλαμε να “ενοχλήσουμε” μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης και απλώς συμμετείχαμε βουβά στο δράμα τους. Νιώθουμε όμως την ανάγκη να δημοσιοποιήσουμε αυτή την ανακοίνωση και να συμπαρασταθούμε όσο αυτό είναι εφικτό.

Έχοντας ζήσει κι εμείς στο πετσί μας μία παρόμοια οικογενειακή τραγωδία, θέλουμε, εκ μέρους της οικογένειάς μας, να τους εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Δεν βρίσκουμε λόγια για να πούμε κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Ελπίζουμε, όπως όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι Έλληνες, να συλληφθούν όλοι οι δολοφόνοι του Άλκη και να τιμωρηθούν.

Δυστυχώς, σχεδόν μετά από 7 χρόνια από την αρχή του δικού μας Γολγοθά, ακόμα δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Ευθύμη. Οι ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας τη ζωή τους έχοντας καταστρέψει μία οικογένεια.

Καμιά άλλη μάνα να μην κλάψει το παιδί της … ας συμπράξουμε όλοι μαζί κράτος και πολίτες για να αποφευχθεί στο μέλλον ανάλογη τραγωδία.

ΥΓ1. Κουράγιο στην οικογένεια. Άλκη ζεις!!!

ΥΓ2. Δικαιοσύνη για Άλκη, Τόσκο, και για τον δικό μας Ευθύμη που είναι καταδικασμένος να βρίσκεται σε ένα κρεβάτι εφ όρου ζωής μόνο αναπνέοντας και κουνώντας τα βλέφαρά του.

Με εκτίμηση,

Οικογένεια Ευθυμίου Μουλάκη

(πρώην Αστυνομικού, χτυπημένου άνανδρα από οπαδούς του ΠΑΟΚ στις Σέρρες στις 7/3/2015)»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα