Δολοφονία Άλκη – Βίντεο ντοκουμέντο: Η “πρόβα θανάτου” πριν την δολοφονία του 19χρονου

Δολοφονία Άλκη – Βίντεο ντοκουμέντο: Η “πρόβα θανάτου” πριν την δολοφονία του 19χρονου
Το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη EUROKINISSI

"Πρόβα θανάτου" για 15χρονο ο οποίος έπεσε θύμα ομάδας χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη, λίγα 24ωρα πριν ο Άλκης Καμπανός πέσει νεκρός. Στο φως της δημοσιότητας το βίντεο ντοκουμέντο.

Λίγο πριν συμπληρωθούν δυο μήνες από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό στο πανελλήνιο, το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο ντοκουμέντο με την “πρόβα θανάτου” που προηγήθηκε της δολοφονίας του 19χρονου.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ομάδα χούλιγκαν κυνηγούν έναν 15χρονο, τον οποίο ρίχνουν στο πάτωμα και τον ακινητοποιούν καταφέρνοντάς του με μανία χτυπήματα. Ο νεαρός, όπως αναφέρεται στο δελτίο, γλιτώνει από θαύμα.

“Του κατάφεραν χτυπήματα με σιδερογροθιά στο στόμα, κλωτσιές στα πλευρά, στο συκώτι είχε 2,5 εκατοστά αιμάτωμα, στα πόδια πολλαπλά χτυπήματα, στο κεφάλι…”, είχε δηλώσει ο πατέρας του 15χρονου στην ΕΡΤ3.

Αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου μεταφέρει όσα φώναζαν οι χούλιγκαν στον 15χρονο τον οποίο ρωτούσαν: “Εσύ δεν είσαι το σκουλήκι που κάνεις τα γκράφιτι; Εσύ δεν είσαι Άρης;”. ΄Λίγες ημέρες αργότερα ο 19χρονος Άλκης Καμπανός έπεφτε νεκρός και η συνέχεια είναι γνωστή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα