Δολοφονία Καραϊβάζ: Δέχθηκε 10 σφαίρες – Τι έδειξε η νεκροτομή

Δολοφονία Καραϊβάζ: Δέχθηκε 10 σφαίρες – Τι έδειξε η νεκροτομή
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ

Η νεκροτομή κατέδειξε ότι κατά την εκτέλεσή του ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε 10 σφαίρες πριν ξεψυχήσει.

Σε συγκεκριμένα συμπέρασματα οδηγεί το αποτέλεσμα της νεκροτομής στη σορό του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ο οποίος δολοφονήθηκε την Παρασκευή στο Αλιμο.

Η εκτέλεση ήταν άκρως “επαγγελματική” καθώς αποδείχθηκε ότι ο έμπειρος ρεπόρτερ δέχθηκε στο κορμί του (σε διάφορα σημεία) 10 σφαίρες κάτι που δείχνει ότι οι δράστες τον ήθελαν νεκρό.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, έφερε δύο τραύματα στο κεφάλι, ένα στον λαιμό, έξι στον θώρακα και ένα αμυντικό τραύμα στην παλάμη του, που προέρχεται από την αυθόρμητη προσπάθειά του να να προστατευτεί.

Καθαρό” το όπλο της δολοφονίας Καραϊβάζ

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε και η πρώτη βαλλιστική έρευνα για το πιστόλι που χρησιμοποίησαν οι δράστες του εγκλήματος η οποία δείχνει πως το όπλο είναι «καθαρό» δηλαδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο θα γίνει και δεύτερη έρευνα για να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα και θα σταλεί η έκθεση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι από τον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 13 κάλυκες από πιστόλι των εννέα χιλιοστών, τρία θραύσματα βολίδων και τρεις παραμορφωμένες βολίδες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version