Δρίτσας για τραγωδία Αίγινας: Θα χυθεί άπλετο φως

Δρίτσας για τραγωδία Αίγινας: Θα χυθεί άπλετο φως
Four people have died in a crash involving a pleasure boat and a speedboat off the Greek island of Aegina on Aug. 16, 2016 / 16 , 2016 SOOC

Καμία πτυχή αυτής της υπόθεσης δεν θα μείνει αδιερεύνητη, δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, την ώρα που παραμένει το θρίλερ με τους επιβάτες του “Duende”

Ολοένα και μεγαλώνει το μυστήριο σχετικά με το τραγικό ναυάγιο της Αίγινας, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερα άτομα και να τραυματισθούν 16 επιβαίνοντες του τουριστικού σκάφους “Αντωνία”.

Μετά τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο NEWS 247 ότι τα αποτυπώματα στο ταχύπλοο επιβεβαιώνουν τις υποψίες του, καθώς από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι στο σκάφος βρίσκονταν και άλλα άτομα τα οποία έως σήμερα δεν γνωρίζουμε, φαίνεται πως το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται.

Το νέο στοιχείο που ήρθε να προστεθεί στα μέχρι σήμερα δεδομένα αφορούν στην ύπαρξη και μιας 30χρονης την οποία αναφέρει στην κατάθεσή της η Α.Α. Όπως σημειώνει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα “Espresso” η Α.Α. ανέφερε: “Μετά από έναν εκκωφαντικό θόρυβο, αντιλήφθηκα τον εαυτό μου να βρίσκεται στη θάλασσα παλεύοντας να κρατηθώ στην επιφάνεια. Βγαίνοντας στην επιφάνεια σχεδόν ταυτόχρονα με τον γιο μου και αφού πιαστήκαμε από επιπλέοντα συντρίμμια του σκάφους μας, το οποίο είχε βυθιστεί, στη συνέχεια γύρισα το βλέμμα τριγύρω για να δω τι είχε γίνει και διαπίστωσα την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους, το οποίο βρισκόταν ακίνητο σε απόσταση περίπου 30 μέτρων. Πάνω επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 70 ετών με μία κοπέλα που καθόταν δίπλα του, ηλικίας περίπου 30 ετών. Αυτοί τουλάχιστον ήταν ορατοί από το σημείο που ήμουν. Φωνάζαμε στον άνδρα να μας πετάξει σωσίβια τόσο εγώ όσο και ο γιος μου αλλά αυτός δεν ανταποκρινόταν”.

Δρίτσας: Θα χυθεί άπλετο φως

Δηλώσεις για τις τελευταίες αποκαλύψεις έκανε από το υπουργείο Ναυτιλίας ο κ. Δρίτσας. Όπως σημείωσε “από όσο διάβασα υπάρχει παλαμικό αποτύπωμα του συγκεκριμένου κυβερνήτη στο χειριστήριο της μηχανής. Περισσότερα δεν μπορώ να σχολιάσω” και πρόσθεσε: “Από όλες τις αρχές κρατικές και δικαστικές ζητάμε ως κυβέρνηση το αυτονόητο, να μην μείνει καμία πτυχή αυτής της τραγωδίας αδιερεύνητη”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα