ΔΣΑ: Αποχή για μία εβδομάδα σε ένδειξη πένθους

ΔΣΑ: Αποχή για μία εβδομάδα σε ένδειξη πένθους
Στιγμιότυπο από την συνέντευξη τύπου της πρωτοβουλίας για την μη απέλαση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που έχουν ζητήσει άσυλο στην χώρα μας,Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) eurokinissi

Τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας θα απέχουν από τα καθήκοντά τους μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή

Για μία εβδομάδα θα απέχουν από τα καθήκοντά τους τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, σε ένδειξη πένθους για το αποτρόπαιο έγκλημα που στοίχισε τη ζωή στο ποινικολόγο και πρώην αντιπρόεδρο του Συλλόγου, Μιχ. Ζαφειρόπουλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε δεκτή την απόφαση του για αποχή “ως ελάχιστη ένδειξη πένθους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους για την αποτρόπαιη δολοφονία του  αγαπημένου συναδέλφου μας Μιχάλη Ε. Ζαφειρόπουλου αλλά και ως ελάχιστη αντίδραση κατά της τυφλής δολοφονικής βίας στους ασκούντες το δικηγορικό λειτούργημα απέχουμε των καθηκόντων μας από αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου. Θεωρούμε αυτονόητη τη συμπαράσταση του δικαστικού σώματος και των δικαστικών υπαλλήλων”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα