Εδώ κρατούσαν αλυσοδεμένο τον Μιχάλη Λεμπιδάκη οι απαγωγείς του

Εδώ κρατούσαν αλυσοδεμένο τον Μιχάλη Λεμπιδάκη οι απαγωγείς του

Πίσω από μία μάντρα αυτοκινήτων στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Χανίων - Ρεθύμνου κρατούσαν οι απαγωγείς τον επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη

Σημερα το πρωί, μετά από επιτυχημένη επιχείρηση, αστυνομικοί απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη και συνέλαβαν 7 από τους δράστες, ενώ έχουν προχωρήσει και στην προσαγωγή ενός ανήλικου κοριτσιού, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι κόρη ενός εκ των συλληφθέντων.

Πίσω από μία μάντρα αυτοκινήτων στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Χανίων Ρεθύμνης εντόπισαν αστυνομικοί τον κρητικό επιχειρηματία, ο οποίος κρατείτο όμηρος επί έξι μήνες. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 53χρονο επιχειρηματία σε ένα στρώμα στο πάτωμα, με το πόδι του δεμένο με αλυσίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο επιχειρηματίας είναι πολύ αδυνατισμένος – έχει μείνει 45 κιλά, ανέφεραν πηγές. Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Σχολής Αστυφυλάκων Ρεθύμνου όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ εκεί τον συνάντησε η οικογένειά του. Σε λίγη ώρα αναμένεται να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

 

Σήμερα το πρωί, μετά από επιτυχημένη επιχείρηση, αστυνομικοί απελευθέρωσαν τον επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη και συνέλαβαν 7 από τους δράστες.

 

Το κρησφύγετο των απαγωγέων, πολύ κοντά στον Βόρειο Οδικό άξονα του νησιού, βρισκόταν στο πίσω μέρος μίας μάντρας αυτοκινήτων, σε ένα σκραπ οχημάτων.

Φωτογραφίες/Βίντεο:Flashnews

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα