Έφοδοι της Οικονομικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη για φορολογικές και ασφαλιστικές παραβάσεις

Συνέντευξη τύπου  από εκπροσώπους του ΣΔΟΕ, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος για την εξάρθρωση διεθνούς οργάνωσης παρασκευής και διακίνησης συνθετικών ναρκωτικών χαπιών Captagon, την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017.  
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνέντευξη τύπου από εκπροσώπους του ΣΔΟΕ, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος για την εξάρθρωση διεθνούς οργάνωσης παρασκευής και διακίνησης συνθετικών ναρκωτικών χαπιών Captagon, την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Μπαράζ ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας στη Βόρεια για τη διαπίστωση φορολογικών, ασφαλιστικών και άλλων παραβάσεων

Κλιμάκια της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησαν, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ελέγχους σε διάφορες περιοχές για τη διαπίστωση φορολογικών, ασφαλιστικών και άλλων παραβάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό στη Θεσσαλονίκη, βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:

Σε αναψυκτήριο – ζαχαροπλαστείο, έξι παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας, σε επιχείρηση παροχής ποτών, τρεις παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας, σε καφέ – παντοπωλείο, δύο παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς και η απασχόληση εργαζομένου χωρίς να είναι καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού,

Πρόσθετα, σε καφέ ουζερί, δύο παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας και σε επιχείρηση παροχής ποτών, παράβαση της ασφαλιστικής.

Επίσης σε σνακ μπαρ – εστιατόριο στη Ζάκυνθο, βεβαιώθηκε η μη έκδοση 42 αποδείξεων λιανικής πώλησης, συνολικής αξίας 728,30 ευρώ, καθώς και παραβάσεις της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.

Επιπλέον, προχθές, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος τριών, υπεύθυνων καταστημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, καθώς όπως προέκυψε, διέθεταν προς πώληση απομιμητικά προϊόντα γνωστών εταιριών.

ADVERTISING

SHARE: