Έφοδος Ρουβίκωνα στο Τουρκικό Προξενείο: ΕΔΕ κατά 9 αστυνομικών

ΑΘΗΝΑ-Μπογιές στο τουρκικό προξενείο στο Παλαιό Ψυχικό, στη Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου, πέταξε την Τετάρτη ομάδα αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα. (Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-Μπογιές στο τουρκικό προξενείο στο Παλαιό Ψυχικό, στη Λεωφόρο Βασιλέως Παύλου, πέταξε την Τετάρτη ομάδα αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα. (Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο Τουρκικό Προξενείο, θα περάσουν από πειθαρχικό έλεγχο - Ελεύθεροι αφέθησαν τέσσερις προσαχθέντες για το περιστατικό

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διενεργείται κατά εννέα αστυνομικών που βρίσκονταν στο Τουρκικό Προξενείο μετά τη νέα έφοδο του Ρουβίκωνα με μπογιές και αντικείμενα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, τα μέλη του Ρουβίκωνα εμφανίστηκαν με γιλέκα συνεργείου φτάνοντας στο σημείο με αστικό λεωφορείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο Τουρκικό Προξενείο, θα περάσουν από πειθαρχικό έλεγχο.

Σήμερα, οι τέσσερις ύποπτοι που προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ αφέθησαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι ενοχοποιητικό εναντίον τους.

Το περιστατικό προκάλεσε και την αντίδραση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Η ρίψη χρωμάτων, στο Τουρκικό Προξενείο, στο Ψυχικό, αποτελεί μία ενέργεια απαράδεκτη. Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Μέλη του «Ρουβίκωνα», «ανέβασαν» σχετική ανάληψη ευθύνης σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και ως λόγο της επίθεσης επικαλέστηκαν την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στο Αφρίν της Συρίας.

Μάλιστα, σε σχετικό βίντεο που ανάρτησαν στο διαδίκτυο καταγράφεται ότι χρησιμοποίησαν αστικό λεωφορείο για την μεταφορά τους στο σημείο, φορούσαν φωσφοριζέ γιλέκα και αφού αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί ως στατική δύναμη φρουράς, πέταξαν μπογιές με τα χρώματα της κουρδικής σημαίας εναντίον του κτιρίου του Προξενείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καρέ - καρέ η έφοδος Ρουβίκωνα στο τουρκικό προξενείο με λεωφορείο

Anadolu: Το Προξενείο μας στην Αθήνα δέχθηκε επίθεση

Επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στο τουρκικό προξενείο

ADVERTISING

SHARE: