Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 73χρονης - "Σκότωσαν τη γυναίκα μου για μια καδένα"

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους
Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους GLOMEX

Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο των δραστών που πήγαν να τη ληστέψουν. Οι μαρτυρίες του συζύγου της είναι ανατριχιαστικές.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες του συζύγου της 73χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα άγριας εγκληματικής ενέργειας στους Αγίους Θεοδώρους.

Η άτυχη ηλικιωμένη μαζί με την οικογένειά της βρέθηκαν στο εξοχικό τους όπου έγινε το μοιραίο.

Οι δράστες πλησίασαν την κατοικία της γυναίκας, η οποία με τη σειρά της τους προσέγγισε προκειμένου να δει τι ήθελαν. Εκείνοι της επιτέθηκαν με σκοπό να της κλέψουν την αλυσίδα.

Σε αντίδραση ξεκίνησε να φωνάζει τους δικούς της, οι οποίοι έτρεξαν προς τα έξω. Όμως ήταν ήδη αργά...

Οι δράστες έσπευσαν να απομακρυνθούν, χτυπώντας και πατώντας την άτυχη 73χρονη με το αμάξι και αφήνοντάς την νεκρή.

Με όσο κουράγιο του έχει απομείνει ο κύριος Δημήτρης, σύζυγος της άτυχης 73χρονης, περιγράφει πώς έχασε τη γυναίκα του, μέσα σε λίγα λεπτά μπροστά στα μάτια του.

"Αυτός που το έκανε δεν έχει ούτε αισθήματα, ούτε τίποτα. Για μια καδένα που έκανε 500 ευρώ πήγε να την κλέψει. Ήταν ανάγκη να την σκοτώσει κιόλας;

Αναφερόμενος στην εξέλιξη του συμβάντος περιγράφει: "Βλέπω το αυτοκίνητο που κατέβαινε και φωνάζανε 'Κυρία κυρία'. Εκείνη είχε έναν καλό σταυρό και μια αλυσίδα την οποία και της τράβηξαν. Εκεί ξεκίνησε η πάλη. Τρέχω έξω, βλέπω εν κινήσει το αμάξι, αλλά δεν είδα την γυναίκα μου που βρισκόταν από κάτω... Δεν πήγε το μυαλό μου.

Όταν πήγα να τη σηκώσω της λέω "Ειρήνη, ειρήνη είσαι καλά;" Όταν είδα τα αίματα κατάλαβα τι είχε γίνει..."

Την ώρα που η γυναίκα ήταν πεσμένη, αλλά ακόμα ζωντανή, οι κακοποιοί στην προσπάθειά τους να βγουν από το αδιέξοδο, ανέβηκαν το δρόμο, και πέρασαν πάνω από το σώμα της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, αφού οι ρόδες του αυτοκινήτου συνέθλιψαν τον αυχένα της.

Ο γιος της άτυχης γυναίκας είχε δηλώσει: "Είναι σπασμένη, δεν έχει αυχένα. Έπρεπε να την περάσουν από πάνω; Έπρεπε να την τελειώσουν; Γιατί; Σκυλί βλέπεις στον δρόμο και φρενάρεις. Και δεν το κάνανε μια φορά, το κάνανε δύο. Πρώτα τη χτυπήσανε και μετά την πάτησαν".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έγκλημα
SHARE:

24Media Network