Αγγελέτου: Η “Λίτσα” με εκδικείται

Αγγελέτου: Η “Λίτσα” με εκδικείται
Μέλη του κυκλώματος εκβιαστών οδηγούνται στον ανακριτή για να απολογηθούν για τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα που σύμφωνα με τις αρχές, αριθμεί τουλάχιστον 37 μέλη και φέρονται να είχαν αρχηγικό ρόλο τρεις βαρυποινίτες. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Για εκδικητικότητα της ξαδέλφης Βλαστού κάνει λόγο η δικηγόρος Αγγελέτου, που απολογείται την Τετάρτη για το κύκλωμα των μπράβων. Αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή

Η δικηγόρος αποδίδει την εμπλοκή της στην υπόθεση σε εκδικητικούς λόγους εκ μέρους της εξαδέλφης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού. Κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται πως η “Λίτσα”, που έδωσε στοιχεία στην Αστυνομία για την δράση του κυκλώματος, θέλησε να την εκδικηθεί γιατί αρνήθηκε να την υπερασπιστεί στην δίκη για την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, όπου η εξαδέλφη του βαρυποινίτη ήταν κατηγορούμενη.

Υποστηρίζει επίσης η δικηγόρος ότι δεν είχε προσωπική σχέση με τον βαρυποινίτη παρά μόνο επαγγελματική και αποδίδει αυτήν την εμπλοκή της στην εκδικητικότητα της Λίτσας. Τονίζει επίσης ότι η ίδια ήρθε σε επαφή με τον Παναγιώτη Βλαστό όταν πριν 2 χρόνια διορίστηκε ως συνήγορος του αυτεπαγγέλτως από δικαστήριο που εκδίκαζε υπόθεση του.

Η διαδικασία ενώπιον των Ανακριτών διαφθοράς συνεχίζεται με τις απολογίες των υπολοίπων τριών κατηγορούμενων, ενώ στη συνέχεια θα αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα