Αγνοείται η συνεργός της Πόλα Ρούπα

Αγνοείται η συνεργός της Πόλα Ρούπα
Αγνοείται η συνεργός της Πόλα Ρούπα Eurokinissi

Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου που είχε παρέλθει το 18μηνο της προφυλάκισής της για την σύλληψή της στην γιάφκα του Αγίου Δημητρίου μαζί με την Πόλα Ρούπα.

Νέος πονοκέφαλος για την Ελληνική Αστυνομία και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο που έχει αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν τα παράλογα του τρόπου λειτουργίας της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Όπως στο παρελθόν βρέθηκε να αναζητά ξανά η ΕΛ.ΑΣ. τον Μαζιώτη και την Ρούπα έτσι με τον ίδιο τρόπο τώρα καλείται να εντοπίσει ξανά την συνεργό της ύστερα από την τελευταία τους σύλληψη στην γιάφκα το Αγίου Δημητρίου.

Η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου λόγω παρέλευσης του 18μηνού αποφυλακίστηκε και έδινε το παρόν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς η δίκη της βρισκόταν σε εξέλιξη. Χθες κατά περίεργο τρόπο εξαφανίστηκε και ενώ βγήκε η απόφαση καταδίκης της σε 35ετη κάθειρξη για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα».

Ο πατέρας της χθες δήλωσε την εξαφάνισή της στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου και από εκείνη την στιγμή έχει γεννηθεί ένας μεγάλος πονοκέφαλος στην Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό της.

Υπενθυμίζεται , ότι κοντά στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου και συγκεκριμένα στο γκαράζ του Αλίμου, είχε βρεθεί και κατασχεθεί όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες, όπως και το αυτοκίνητο που είχε αγοράσει ο Νίκος Μαζιώτης στο παρελθόν, επίσης με πλαστά στοιχεία. Στα αυτοκίνητα βρέθηκαν υλικά για εκρηκτικούς μηχανισμούς, τεράστιες ποσότητες ANFO, κλπ.

Πρόσθετα και στα δύο σπίτια, του Αγίου Δημητρίου και της Ηλιούπολης που είχε βρει καταφύγιο η Πόλα Ρούπα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά, που προέρχονταν από ληστείες μεταξύ τους και από την τράπεζα στην Μαλεσίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα