Άγνωστοι έσπασαν τα μνήματα και τους σταυρούς στο Νεκροταφείο της Μόριας

Άγνωστοι έσπασαν τα μνήματα και τους σταυρούς στο Νεκροταφείο της Μόριας

Μήνυση κατ' αγνώστων υπέβαλε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μόριας. Έκρυθμη η κατάσταση μεταξύ κατοίκων και μεταναστών

Είτε αποτελεί προβοκάτσια κάποιων εξαιρετικά ανεγκέφαλων που δρουν στην Λέσβο είτε πρόκειται για βανδαλισμούς από μετανάστες το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτοικοι στην Μόρια της Λέσβου είναι εξοργισμένοι και η Αστυνομία ανησυχεί ιδιαίτερα για αυτή την κατάσταση.

Άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας έσπασαν τους σταυρούς, τα μάρμαρα από τα μνήματα και γλάστρες στο Νεκροταφείο της Μόριας Λέσβου. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μόριας υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων στην Αστυνομία, που πραγματοποιεί έρευνα από την πλευρά της για τον εντοπισμό των υπευθύνων.

Στο μεταξύ νωρίτερα το απόγευμα, περίπου 300 μετανάστες και πρόσφυγες, πραγματοποίησαν νέα πορεία διαμαρτυρίας σήμερα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν και την συνέχιση της παραμονής τους στο νησί. Οι μετανάστες ξεκίνησαν την πορεία από τον καταυλισμό της Μόριας έως την προκυμαία και επέστρεψαν πίσω λόγω της καταρρακτώδους βροχής.

Ανάλογη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε και χθες κατά την οποία απειλήθηκαν να γίνουν επεισόδια όταν ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο του λιμανιού.

φωτογραφία από lesvospost

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα