Άγριο έγκλημα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης – Καταστηματάρχης βρέθηκε κατακρεουργημένος

Άγριο έγκλημα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης – Καταστηματάρχης βρέθηκε κατακρεουργημένος
Περιπολικό της αστυνομίας (Φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ένας 47χρονος άνδρας που διατηρούσε κατάστημα κινητών και ηλεκτρονικών ειδών στην Αθήνα βρέθηκε νεκρός, με δεμένα πόδια και πάνω από 10 μαχαιριές στα άνω άκρα και τον θώρακα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής για ένα άγριο έγκλημα που εκτυλίχθηκε σε κατάστημα επί της οδού Φιλαδελφείας 11, στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης.

Πακιστανοί βρήκαν το μεσημέρι ανοιχτή την πόρτα του καταστήματος και μόλις μπήκαν μέσα είδαν μία λίμνη αίματος και κάλεσαν την Αστυνομία. Ιδιοκτήτης του καταστήματος κινητών και ηλεκτρονικών ειδών αλλά και ανταλλακτηρίου χρημάτων που διατηρούσε στον ίδιο χώρο, ήταν ένας 47χρονος άνδρας πακιστανικής καταγωγής, που ζούσε χρόνια στη χώρα μας.

Στο πίσω μέρος του καταστήματος διατηρούσε ένα δωμάτιο στο οποίο διέμενε και εντοπίστηκε πεσμένος στο έδαφος με δεμένα πόδια και με πλήθος τραυμάτων από μαχαίρι, ίσως πάνω από δέκα, στα άνω άκρα και στον θώρακα.

Ο χώρος ήταν φανερά ανακατεμένος ενώ δεν βρέθηκαν χρήματα, με αποτέλεσμα να εικάζεται πως το κίνητρο της δολοφονίας να ήταν η ληστεία, χωρίς βεβαίως να έχουν εξαιρεθεί τυχόν άλλες πιθανότητες μέχρι στιγμής.

Οι έρευνες επικεντρώνονται κυρίως στον χώρο των ομοεθνών του που γνώριζαν ενδεχομένως την οικονομική του κατάσταση και τις συνήθειές του, ενώ αναζητείται και βιντεοληπτικό υλικό από την γύρω περιοχή, μήπως από αυτά προκύψει τυχόν ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών. Το θύμα ήταν χωρισμένος με παιδιά, αλλά ζούσε μόνος του.

Στον χώρο μετέβηκε κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών για την συλλογή τυχόν ευρημάτων, αποτυπωμάτων και γενετικών υλικών και ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία ενώ θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή στο θύμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα