Άγριο έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Κλέφτες παρέσυραν με το αυτοκίνητο ηλικιωμένη

Άγριο έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Κλέφτες παρέσυραν με το αυτοκίνητο ηλικιωμένη
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Κλέφτες παρέσυραν και σκότωσαν ηλικιωμένη με αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να τους εμποδίσει να διαφύγουν, μετά από απόπειρα κλοπής στην οικία της.

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 73χρονη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας όταν άγνωστοι δράστες την παρέσυραν με αυτοκίνητο, την πάτησαν με αυτό και την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη στο σημείο.

Στην περιοχή έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές και διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών που ενδέχεται να είναι Ρομά.

Σύμφωνα με την έως τώρα εικόνα που έχουν οι Αρχές, η 73χρονη με τον σύζυγό της και τον γιο τους είχαν πάει στο εξοχικό τους στους Αγίους Θεοδώρους από την Αθήνα, για να περάσουν το τριήμερο.

Νωρίτερα σήμερα, οι άγνωστοι δράστες φέρονται να επιχείρησαν να εισέλθουν στην οικία της οικογένειας με σκοπό την κλοπή, τους αντιλήφθηκε η άτυχη ηλικιωμένη και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και να επιβιβαστούν στο όχημά τους για να διαφύγουν.

Εκείνη όμως φέρεται να τους κυνήγησε και να προσπάθησε να εμποδίσει την διαφυγή τους, καθώς στάθηκε μπροστά στο αυτοκίνητό τους. Οι δράστες δεν δίστασαν, έβαλαν μπροστά, πάτησαν γκάζι και όχι μόνο παρέσυραν την άτυχη γυναίκα, αλλά την πάτησαν κιόλας, συνθλίβοντάς την και στη συνέχεια διέφυγαν, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Στο σημείο, άντρες της Ασφάλειας Κορίνθου λαμβάνουν καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και από περιοίκους για να εξακριβώσουν τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version