Αμετανόητοι οι νταήδες που σκότωσαν 51χρονο για μια παρεξήγηση

Αμετανόητοι οι νταήδες που σκότωσαν 51χρονο για μια παρεξήγηση

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο νεαροί, που χτύπησαν μέχρι θανάτου έναν 51χρονο στην Κρήτη. Προσπάθησαν να ρίξουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον

Το πραγματικό τους πρόσωπο έδειξαν στον εισαγγελέα οι δύο νταήδες που φέρεται να εμπλέκονται στο θάνατο του 51χρονου Κωνσταντίνου Προβιδάκη το απόγευμα της Κυριακής στο Αντισκάρι.

Στις 8 το πρωί ο 33χρονος – βασικός κατηγορούμενος – και ο 26χρονος δράστης πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα και εμφανίστηκαν μπροστά του αμετανόητοι.

Μάλιστα, για το τραγικό αυτό περιστατικό δεν πήρε κανείς την ευθύνη ενώ φαίνεται ότι τα έριχναν ο ένας στον άλλον.

Όπως αναφέρει το cretalive από τα όσα είπε ο 26χρονος κατηγορούμενος κατά την πρώτη στιχομυθία με τον δικηγόρο του, το θύμα ξεκίνησε την παρεξήγηση καθώς συναντήθηκαν τα αυτοκίνητά τους σ’ ένα στενό δρόμο στο Αντισκάρι και “φράκαραν” με αποτέλεσμα να μην μπορούσε κανείς να περάσει.

Μάλιστα, ανέφερε ότι το θύμα έκανε την αρχή του καυγά καθώς χτύπησε με το αυτοκίνητό του τ’ αμάξι των δραστών και στη συνέχεια κατέβηκε και πήρε την κατσούνα τους και την έσπασε.

Ως προς τα χτυπήματα μέχρι θανάτου στον 51χρονο, ο 26χρονος κατηγορούμενος ανέφερε ότι εκείνος ούτε καν ακούμπησε τον Κωνσταντίνο Προβιδάκη κι ότι ο 33χρονος ήταν αυτός που τον χτυπούσε.

Βαρύ το κατηγορητήριο

Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τους δύο δράστες καθώς ο εισαγγελέας τους άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, φθορά ιδιοκτησίας, βία και κατοχή φυσιγγίων.

Ωστόσο, οι δύο φερόμενοι ως δράστες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι.

(Πηγή: Cretalive.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα