Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που βρέθηκε τεμαχισμένος σε εργοστάσιο ανακύκλωσης

Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που βρέθηκε τεμαχισμένος σε εργοστάσιο ανακύκλωσης
Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια σε κτίριο της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (EUROKINISSI/ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ) Eurokinissi

Η φωτογραφία της σορού του άνδρα που βρέθηκε τεμαχισμένος σε κάδο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης φαίνεται πως βοήθησε στην αναγνώρισή του. Ανήκει σε Βούλγαρο, κάτοικο Νέας Χαλκηδόνας

Σε 41χρονο Βούλγαρο ανήκει η σορός του τεμαχισμένου άνδραπου βρέθηκε μέσα σε κάδο σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο. Ο άνδρας ήταν κάτοικος της Νέας Χαλκηδόνας.

Σημειώνεται ότι η ΕΛΑΣ, είχε δώσει στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τη φωτογραφία του νεκρού άνδρα.

Από το κάδο ανακύκλωσης που βρέθηκαν οι σακούλες με το μακάβριο εύρημα, από τους εργάτες, έλειπε ο κορμός του σώματος μέχρι τα γόνατα, όμως οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους, το κεφάλι του θύματος και τα χέρια του μαζί με τα δάχτυλα… Από την δακτυλοσκόπηση που ακολούθησε δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση του θύματος, καθώς δεν ήταν σεσημασμένος και δεν απασχολούσε.

Ο κάδος ανακύκλωσης είχε μεταφερθεί από το κέντρο της Αθήνας με απορριμματοφόρο, όμως επειδή το όχημα του Δήμου μετέφερε μαζί τουλάχιστον 100 κάδους από την ευρύτερη περιοχή (οι κάδοι ανακύκλωσης μεταφέρουν υλικά που συμπιέζονται και έτσι μπορεί να είναι περισσότεροι και σε μεγάλη ακτίνα) ήταν δύσκολο για τους αστυνομικούς να στοχοποιήσουν με ακρίβεια τη γειτονιά. Πρόσθετα, μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει δήλωση εξαφάνισης από την ευρύτερη περιοχή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπούσε στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το θύμα, τον υπαίτιο και τις λοιπές τοπικές-χρονικές-ιστορικές περιστάσεις τέλεσης της πράξης της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα