Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση σε εταιρεία security

Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση σε εταιρεία security
Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγέιται στο Εφετείο Αθηνών ο 29χρονος συλληφθείς που φέρεται να σχετίζετα με τις αποστολές φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) eurokinissi

Το περιστατικό δεν είχε γίνει γνωστό από την ΓΑΔΑ, ωστόσο υπάρχει ανάληψη ευθύνης που αναφέρει ότι η επίθεση αυτή έγινε ως ένδειξης συμπαράστασης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου

Σε ανάληψη ευθύνης προχώρησε το «Άτυπο αναρχικό δίκτυο Κομάντο “Χάρης Τεμπερεκίδης”», για εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε βάρος ιδιωτικής εταιρείας security, στην Πλατεία Βικτωρίας.

Το περιστατικό δεν είχε γίνει γνωστό από την ΓΑΔΑ, ωστόσο η σχετική ανάληψη ευθύνης αναφέρει:

“Η ιδιωτική εταιρία φύλαξης G4S είναι μία εταιρία που στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες, συνεργάζεται στενά με τα κράτη, σε θέματα ασφαλείας. Παίζει βασικό συμβουλευτικό ρόλο, ενώ προμηθεύει την ελ.ας με συστήματα επικοινωνίας κλπ.

Προτάσσοντας την έμπρακτη επιθετική αλληλεγγύη στον αναρχικό σύντροφο Κ. Γιαγτζόγλου που βρίσκεται σε απεργία πείνας και δίψας, επιτεθήκαμε καταδρομικά, το βράδυ της Τρίτης, στα γραφεία της εν λόγω εταιρίας στην Βικτώρια με μολότοφ.

Οι άμεσοι υπεύθυνοι για τη συνεχή ζημιά στη φυσική κατάσταση του συντρόφου μας, έχουν όνομα και διεύθυνση. Ο επικεφαλής τους ονομάζεται Ευτύχης Φυτράκης. Είναι ο Γ.Γ. αντιεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου δικαιοσύνης και υπεύθυνος για την σύγκλιση της ΚΕΜ που αποφασίζει για το αίτημα της μεταγωγής του Ντίνου στον Κορυδαλλό.

Καλούμε αυτό το γελοίο σκουλήκι που κρύβεται στο σπίτι και στην άνεση του γραφείου του, να συγκαλέσει άμεσα την ΚΕΜ. Ό,τι έχει και ότι πάθει ο Ντίνος λόγω της απεργίας πείνας/δίψας, θα το υποστεί στο δεκαπλάσιο.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Άτυπο αναρχικό δίκτυο

Κομάντο “Χάρης Τεμπερεκίδης”’.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα