Συνελήφθη ένας εκ των δολοφόνων

Συνελήφθη ένας εκ των δολοφόνων
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΦΗ (ICON PRESS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ) Icon

Στα χέρια των αρχών έπεσε ένας 24χρονος οργανωμένος οπαδός ομάδας της Κρήτης, ο οποίος φέρεται να είναι ο δολοφόνος του 21χρονου. Αναζητείται ακόμα ένας καθώς και άλλα πέντε άτομα

Συνελήφθη στο Ρέθυμνο ένας από τους δύο φερόμενους ως δολοφόνους του 21 χρόνου Γιάννη Ρουσάκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, για έναν 24χρονο οργανωμένο οπαδό του ΟΦΗ, τον οποίον άντρες της ασφάλειας εντόπισαν να περιφέρεται στην πόλη του Ρεθύμνου οπότε και τον συνέλαβαν.

Ο άλλος φερόμενος ως δράστης αναζητείται, τα στοιχεία του όμως είναι γνωστά στις αρχές.

Συνολικά για την υπόθεση αυτή, έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής δεκατρία άτομα, δέκα ενήλικοι και τρεις ανήλικοι, ηλικίας από 15, έως και 23 χρονών.

Επιπλέον αναζητούνται άλλοι πέντε, οι οποίοι όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, συμμετείχαν επίσης στη συμπλοκή.

Έχουν συλληφθεί επίσης τρεις, γονείς των ανηλίκων που συνελήφθησαν, για συμμετοχή τους στη συμπλοκή. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή και να προσδιοριστεί – εξατομικευτεί το είδος της εμπλοκής τους.

Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των εμπλεκομένων αφορά τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής, της σύστασης συμμορίας, του εμπρησμού, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα