Ανήλικος και δυο γυναίκες διακινούσαν ναρκωτικά σε Άνω Λιόσια και Μενίδι

Ανήλικος και δυο γυναίκες διακινούσαν ναρκωτικά σε Άνω Λιόσια και Μενίδι
Police operation after armed robbery at Paleo Faliro on April 3, 2017. 3 , 2017. Nikos Libertas / SOOC

Εξαρθρώθηκαν δύο διαφορετικές σπείρες Ρομά για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στις περιοχές Αχαρνών και Άνω Λιοσίων

Συνελήφθησαν στην περιοχή Πλάτωνας Αχαρνών, τρεις Ρομά, εκ των οποίων δύο γυναίκες ηλικίας 20 και 32 ετών και ένας 16χρονος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες διακινούσαν συστηματικά, σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, σε τοξικοεξαρτημένα άτομα σε διάφορες περιοχές των Αχαρνών.

Μετά από έρευνα στην οικία των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ηρωίνη βάρους 216 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 33 γραμμαρίων, 593,5 ευρώ, 4 κινητά τηλέφωνα και ένα κλομπ.

Σε μία άλλη περίπτωση, συνελήφθησαν στο Μενίδι και στα Άνω Λιόσια, τρεις Ρομά, ηλικίας 31, 32 και 39 ετών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Λιοσίων, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες από διμήνου τουλάχιστον, διακινούσαν συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών, σε τοξικοεξαρτημένα άτομα σε διάφορες περιοχές των Αχαρνών και των Άνω Λιοσίων.

Μετά από έρευνα στις οικίες των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 157 γραμμαρίων, 4 κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα