Από νωρίς στην παρανομία η σύντροφος του “Πέπα” – Γοητευμένη από αυτόν τον τρόπο ζωής

Από νωρίς στην παρανομία η σύντροφος του “Πέπα” – Γοητευμένη από αυτόν τον τρόπο ζωής
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στα δικαστήρια INTIME NEWS

Με τον σκληρό κακοποιό ήταν μαζί του από τα 13 της χρόνια και όπως φαίνεται κάθε άλλο παρά πτοήθηκε από όσα ο σύντροφός της έκανε, συνεχίζοντας μαζί του τις ληστρικές επιδρομές σαν σύγχρονοι Μπόνι και Κλάιντ.

Ακόμα μία φορά οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης η σύντροφός του Α. Πέπα, μαζί του μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Τώρα πλέον κατηγορούνται για πλήθος ληστειών, τουλάχιστον από τον Ιούλιο του 2022, σε Αττική, Λαμία, Κόρινθο και Ναύπακτο, ανάμεσα τους και για συμμετοχή στην συμμορία της Πολυτεχνειούπολης και σε ακόμη μία συμμορία.

Ο Α. Πέπα είναι γνωστός από το παρελθόν για την δράση του, όταν πριν μία δεκαετία, με την τότε συμμορία των ομοεθνών του με τα καλάσνικοφ, εισέβαλαν μεταξύ άλλων και σε σπίτια στα Νότια Προάστια, λήστευαν γυναίκες και τις βίαζαν, πράξεις για τις οποίες αποφυλακίστηκε πριν περίπου ένα χρόνο.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε στην Πρέβεζα και συνελήφθη μετά από έφοδο αστυνομικών σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ο Πέπα όπως όλα δείχνουν, βρέθηκε στην Πρέβεζα με σκοπό αρχικά να κρυφτεί και στη συνέχεια να διαφύγει στην Αλβανία, για να αποφύγει την σύλληψη. Παρότι βαριά οπλισμένος ακόμα και με υποπολυβόλο, δεν πρόλαβε να αντιδράσει καθώς η έφοδος της Αστυνομίας ήταν καλά σχεδιασμένη και αστραπιαία, αφού γνώριζαν ότι είχαν να κάνουν με έναν πολύ σκληρό κακοποιό, ικανό για τα πάντα.

Η δράση του ζευγαριού

Η 27χρονη σύντροφός του με την οποία δρούσαν μαζί και συνελήφθησαν μαζί, δεν είναι άλλη όμως από την 16χρονη το 2011 κοπέλα που συνελήφθη με την διαβόητη συμμορία του. Μάλιστα με τον σκληρό κακοποιό ήταν μαζί του από τα 13 της χρόνια και όπως φαίνεται κάθε άλλο παρά πτοήθηκε από όσα ο σύντροφός της έκανε σε βάρος άλλων γυναικών, συνεχίζοντας μαζί του τις ληστρικές επιδρομές σαν σύγχρονοι Μπόνι και Κλάιντ.

Τότε ήταν εκείνη ουσιαστικά που «έσπασε» αμέσως στην ανάκριση και παραδέχτηκε όλα όσα είχαν κάνει οι συνεργοί της που τα γνώριζε πολύ καλά, ακόμα και τα σεξουαλικά εγκλήματα και μάλιστα είχε υποδείξει ακόμη και την πηγή προμήθειας του οπλισμού τους.

Ουσιαστικά, τότε ο ρόλος της περιοριζόταν στην κλεπταποδοχή αφού καρπωνόταν μέρος της λείας του συντρόφου της ως δώρα, όπως κοσμήματα και χρυσαφικά και τις βόλτες με τα κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα που την γοήτευαν, παρότι τότε είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς πως ο σύντροφός της ήταν βίαιος μαζί της.

Σήμερα επιστρέφει στα κρατητήρια της Ασφάλειας παρέα με το ίδιο άτομο, με πιο ενεργό ρόλο όπως πιστεύουν οι αστυνομικοί και με την ίδια παράνομη δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version