Από τραύμα στην καρδιά ο θάνατος του Κόλα. Ανθρωποκυνηγητό για τον Κούπα

Από τραύμα στην καρδιά ο θάνατος του Κόλα. Ανθρωποκυνηγητό για τον Κούπα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του Μάριον Κόλα. Τι βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής. Συγχαρητήρια Δένδια στην Ελληνική Αστυνομία (Vids)

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του Αλβανού δραπέτη Μαριάν Κόλα, ο οποίος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Θ. Βουγιουκλάκη, έφερε διαμπερές τραύμα στην καρδιά.

Ο Μάριαν Κόλα δέχθηκε μία σφαίρα στην πλάτη, η οποία κινήθηκε με ανοδική πορεία και προκάλεσε διαμπερές τραύμα στην καρδιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο της συμπλοκής μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov με διπλό γεμιστήρα, ένα πιστόλι Glock με δύο γεμιστήρες, μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα. Το πιστόλι που βρέθηκε, ανήκει σε αστυνομικό.

Ο Κόλα, είχε μαζί του και ραδιοφωνάκι, κάτι που σημαίνει ότι άκουγε ειδήσεις.

Όπως αναφέρει το Epiruspost.gr, σε εξέλιξη παραμένει επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δεύτερου δραπέτη Ιλίρ Κούπα, η οποία εστιάζεται στην περιοχή της Ντουσκάρας.

Βίντεο με το σημείο της συμπλοκής με τον Κόλα στη δημοσιότητα

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δεύτερου ένοπλου δράστη.

Τα μπλόκα και οι περιπολίες έχουν αναπτυχθεί όπως και τις προηγούμενες ημέρες ενώ γίνονται συνεχείς έλεγχοι και σε σπίτια.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως, μετά τον θάνατο του Κόλα, ο Κούπα είναι φοβισμένος και προς το παρόν μάλλον θα έχει “λουφάξει” σε κάποιο κρησφύγετο.

Ενδεχόμενο που εξετάζεται σοβαρά είναι να θέσει ο ίδιος τέρμα στη ζωή του προκειμένου να αποφύγει τη συμπλοκή. Η υποψία αυτή έγινε πιο έντονη από το μεσημέρι της Κυριακής όταν στην κοιλάδα της Βροσύνας ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Από την έρευνα δεν εντοπίστηκε κάτι, πλην από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και το σάκο με τα φρεσκομαγειρεμένα φαγητά που εγκατέλειψε πίσω του μετά τη συμπλοκή με την αστυνομία.

Συγχαρητήρια Δένδια με αιχμές για το σωφρονιστικό σύστημα

Το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας, έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. και σημείωσε ότι όσοι συμμετείχαν στις έρευνες εργάστηκαν με αυταπάρνηση και εγκατέλειψαν τις εστίες τους για μέρες.

Ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι συμμετείχαν στις έρευνες εδώ και τέσσερις μήνες από 580 έως 850 αστυνομικοί και ευχαρίστησε για τη συνδρομή του το λιμενικό σώμα για το εξειδικευμένο προσωπικό που παρείχε και στο στρατό για τις θερμικές κάμερες.

Ο Ν. Δένδιας, άφησε αιχμές για το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας, σημειώνοντας ότι αιτία όλων όσων έγιναν είναι η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές. Ο Νίκος Δένδιας παραδέχθηκε πάντως ότι οι ευθύνες είναι διαχρονικές

“Αυτά τα προβλήματα απειλούν να διαταράξουν την έννομη ειρήνης της χώρας. Είναι ευτυχές γεγονός ότι ο νέος υπουργός έχει πείρα” σημείωσε ο κ. Δένδιας, ο οποίος πάντως αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για το πώς εκτυλίχθηκε η επιχείρηση.

(Πηγή: Epiruspost.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα