Αποκάλυψη σοκ! Βρέθηκε σημειωματάριο. Πετρακάκος και συνεργοί ετοίμαζαν απαγωγές

Αποκάλυψη σοκ! Βρέθηκε σημειωματάριο. Πετρακάκος και συνεργοί ετοίμαζαν απαγωγές

Την παλιά του «τέχνη κόσκινο» ετοιμαζόταν να θέσει σε εφαρμογή ο δήθεν «βιοκαλλιεργητής» Γιώργος Πετρακάκος και οι συνεργοί του με απαγωγές τύπου Μυλωνά. Συγκλονιστικά στοιχεία στη γιάφκα του Μαραθώνα

Μπροστά σε έναν «θησαυρό» στοιχείων για την άμεσα μελλοντική δράση του Γιώργου Πετρακάκου και των συνεργών του βρέθηκαν οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής στην γιάφκα του Μαραθώνα.

Πέρα από το πλήθος των κλεμμένων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και του εξαιρετικά βαρύ οπλισμού που ανακάλυψαν, μεταξύ των οποίων καλάσνικοφ, πιστόλια και δύο αντιαρματικούς εκτοξευτήρες, ανακάλυψαν ίσως το πιο σπουδαίο μέχρι στιγμής εύρημα που φανέρωνε πλήρως τα πολύ άμεσα μελλοντικά τους σχέδια.

Συγκεκριμένα, οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής εντόπισαν στην γιάφκα που είχε νοικιάσει ο αυτόχειρας Σπύρος Δραβίλας, ένα σημειωματάριο με ιδιόχειρες αναλυτικότατες σημειώσεις, από τις οποίες προκύπτουν προσωπικά στοιχεία υψηλών προσώπων, τα οποία αποτελούσαν στόχους απαγωγών!

Μάλιστα, μέσα στις αναλυτικές αυτές σημειώσεις υπήρχαν και αναλυτικότατες οδηγίες για όλα τα στάδια εκτέλεσης των σχετικών σχεδίων απαγωγών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για εξαιρετικά «υψηλούς» στόχους και για τουλάχιστον 25 επιχειρηματίες, εφοπλιστές και γόνους εφοπλιστών τα ονόματα των οποίων έχουν φιγουράρει κατά καιρούς σε σελίδες lifestyle περιοδικών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αναφέρονται μέσα στο σημειωματάριο είναι και ο γιος γνωστού εφοπλιστή που άγνωστοι δράστες είχαν αποπειραθεί να απαγάγουν πριν δύο χρόνια στα Νότια Προάστια και χάρη στις δικές του ψύχραιμες ενέργειες, λόγω και της ειδικής εκπαίδευσης που είχε λάβει, κατάφερε να αποφύγει. Ενδεχομένως λοιπόν οι δράστες αυτής της απόπειρας να ήταν ο Πετρακάκος και οι συνεργοί του!

Όλο το νέο προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του News247, οι επιχειρηματίες που αναφέρονται στο σημειωματάριο ενημερώθηκαν το μεσημέρι αρμοδίως από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για να λάβουν τα μέτρα τους, ενώ και η Αστυνομία θα φροντίσει να τους παράσχει προστασία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα