Φονιάς ηλικιωμένων στα Γιάννενα: Έτσι μου ήρθε και τους σκότωσα

Φονιάς ηλικιωμένων στα Γιάννενα: Έτσι μου ήρθε και τους σκότωσα
ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗ 66 ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) Eurokinissi

Χειροβομβίδες στην κατοχή του Αλβανού δράστη των ενόπλων ληστειών, αλλά και της δολοφονίας ηλικιωμένου ζευγαριού σε χωριό των Ιωαννίνων. Διαβάστε τι υποστήριξε στην απολογία του

Ομολόγησε ο Αλβανός δράστης των δύο ένοπλων ληστειών σε καφενείο, αλλά και της άγριας δολοφονίας του ηλικιωμένου ζευγαριού στα χωριό “Κτίσματα” Ιωαννίνων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν χειροβομβίδες.

Ο ίδιος να σημειωθεί ότι είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Ναυπλίου, ενώ στην απολογία του εμφανίστηκε αμετανόητος και κυνικός.

Ο 30χρονος δράστης συνελήφθη στις 2.00 μετά το μεσημέρι στο 7ο χλμ της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Αθηνών, είναι αλβανικής καταγωγής και εντοπίστηκε από αστυνομικούς που είχαν στήσει μπλόκα στην περιοχή να περπατάει, έχοντας στον ώμο του σακίδιο με μία χειροβομβίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., κατά την ανάκριση ο 30χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Ναυπλίου πριν από τρεις μήνες, όπου είχε εκτίσει ποινή για κλοπές.

Ο δράστης σύμφωνα με το δελτίο του Alpha, μετά την αποφυλάκιση του τον περασμένο Φεβρούαριο, επέστρεψε στην Αλβανία, ενώ μόλις χθες πέρασε ξανά με τα πόδια τα σύνορα και ήρθε πάλι στην Ελλάδα.

Στην απολογία του φαίνεται να είπε χαρακτηριστικά: “Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Χρειαζόμουν λεφτά”.

Πηγή: pestanea.blogspot.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα