Απολογήθηκε ο Κοντομηνάς. Δεν απάντησε σε πολλές ερωτήσεις

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ  : ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ .ΣΤΗ ΦΩΤΟ Δ.ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ.
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ .ΣΤΗ ΦΩΤΟ Δ.ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ. EUROKINISSI

Από την κλινική που νοσηλεύεται φρουρούμενος απολογήθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Σήμερα η απόφαση για την τύχη του

Απολογία, από την ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται, έδωσε για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς.

Στην κλινική μετέβησαν το πρωί ο ανακριτής της υπόθεσης Γ. Ανδρεάδης, καθώς και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την εμπλοκή του στην υπόθεση των επισφαλών δανείων ο επιχειρηματίας, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος από την περασμένη εβδομάδα.

Ο κ. Κοντομηνάς κατηγορείται για άμεση συνέργεια σε απιστία, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Σημειώνεται ότι η κατηγορία της απάτης έχει απαγγελθεί με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου.

Η απολογία του επιχειρηματία, ο οποίος παρέδωσε στον ανακριτή πολυσέλιδο απολογητικο υπόμνημα, διήρκεσε περίπου δυόμισι ωρες, ενώ η διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για την ποινική του μεταχείριση θα πραγματοποιηθεί στην Ευελπίδων στις 13:00.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα απολογήθηκε στον ανακριτή το στέλεχος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Μάριος Βαρότσης, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 300.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκαν και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κρίσιμη μέρα για την υπόθεση του ΤΤ. Απολογητικό υπόμνημα κατέθεσε ο Δ. Κοντομηνάς

Άνοιξε ο κύκλος των απολογιών για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Αρνείται τις κατηγορίες ο Μάριος Βαρότσης

SHARE:

24Media Network