Απολυμένος πυροβόλησε τον πρώην εργοδότη του

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ 50ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ 50ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ) MOTIONTEAM

Πυροβολισμοί με τρεις τραυματίες σε εργοστάσιο στην Κομοτηνή. Άνεργος, πατέρας δύο παιδιών, κρατά ομήρους. Συνεχής ενημέρωση

Σε εξέλιξη βρίσκεται ομηρία σε εργοστάσιο στην Κομοτηνή.

Ένας απολυμένος 52χρονος, εισέβαλε στο εργοστάσιο HELESI PLC στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, το οποίο κατασκευάζει κάδους απορριμμάτων και πυροβόλησε έναν από τους δύο ιδιοκτήτες και έναν εργαζόμενο. Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο εργοστάσιο.

Ο απελπισμένος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, που εργάζονταν στην επιχείρηση και απολύθηκε πριν από οκτώ μήνες στις 13:15 το μεσημέρι πήγε στο εργοστάσιο και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα αδιακρίτως ζητώντας να επαναπροσληφθεί στην εταιρεία, λέγοντας πως όλο αυτό το διάστημα είχε λάβει σχετικές διαβεβαιώσεις από τον ιδιοκτήτη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και διαπραγματευτές που προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Μέσα στο εργοστάσιο υπάρχουν δυο ακόμα άτομα που φέρονται να κρατούνται όμηροι τού δράστη.

Οι  τραυματίες έχουν διακομισθεί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής και δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας τους.

SHARE: