Απόπειρα απόδρασης τεσσάρων κρατουμένων από το Α.Τ. Ακροπόλεως

Παράδοση στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη και του δημοσιογράφου Βασίλη Ανδριανόπουλου, μετά από τη μήνυση που κατέθεσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, για το δημοσίευμα του Documento με τίτλο "Οικογένεια Στουρνάρα: Ο μεγάλος έρωτας με τις φαρμακοβιομηχανίες". Ο εκδότης του Documento μαζί με τον Βασίλη Ανδριανόπουλο παραδόθηκαν στο αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και συνελήφθησαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Μεγ. Δευτέρας 10 ΑΠριλίου 2017. Mε τη συνοδεία της Αστυνομίας, οδηγήθηκαν στη ΔΕΕ για τις ανάλογες φωτογραφίες, ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.
(EUROKINISSI)
Παράδοση στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη και του δημοσιογράφου Βασίλη Ανδριανόπουλου, μετά από τη μήνυση που κατέθεσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, για το δημοσίευμα του Documento με τίτλο "Οικογένεια Στουρνάρα: Ο μεγάλος έρωτας με τις φαρμακοβιομηχανίες". Ο εκδότης του Documento μαζί με τον Βασίλη Ανδριανόπουλο παραδόθηκαν στο αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και συνελήφθησαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Μεγ. Δευτέρας 10 ΑΠριλίου 2017. Mε τη συνοδεία της Αστυνομίας, οδηγήθηκαν στη ΔΕΕ για τις ανάλογες φωτογραφίες, ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τρεις Αλγερινοί και ένας Αλβανός κατάφεραν να διαφύγουν της προσοχής των αστυνομικών να βγουν σαν κύριοι από το Αστυνομικό Τμήμα, όμως έγιναν αντιληπτοί σε διπλανό ακάλυπτο

Απόπειρα απόδρασης σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στο παλιό Αστυνομικό Τμήμα Νέου Κόσμου, όπου πλέον έχει μεταφερθεί το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Τέσσερις αλλοδαποί κρατούμενοι και συγκεκριμένα, τρεις Αλγερινοί και ένας Αλβανός κατάφεραν να διαφύγουν της προσοχής των αστυνομικών και να βγουν από το Αστυνομικό Τμήμα σαν κύριοι. Εκείνη την στιγμή έγινε όμως αντιληπτή η απουσία τους και σήμανε συναγερμός.

Αμέσως οι παραλίγο δραπέτες κρύφτηκαν σε διπλανό ακάλυπτο, όμως έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν εκ νέου.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network