Αποτυπώματα του Αλβανού δραπέτη των φυλακών Τρικάλων βρέθηκαν στο κλεμμένο λευκό βαν

Αποτυπώματα του Αλβανού δραπέτη των φυλακών Τρικάλων βρέθηκαν στο κλεμμένο λευκό βαν
To μεσημέρι της Κυριακής 31 Μαρτίου 2013, εντοπίστηκε στο Σολομό Κορινθίας, το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν διαφύγει οι κακοποιοί μετά τη ληστεία στην ταβέρνα που οδήγησε στην αιματηρή καταδίωξη στα Ισθμια και το θάνατο 25χρονης. Το αυτοκίνητο, τύπου Subaru Forester, είχαν κλέψει οι άγνωστοι δράστες από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Μάνδρα. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο ένας τουλάχιστον από τους δράστες που συμμετείχε στη ληστεία, είναι ένας από τους οκτώ καταζητούμενους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. (EUROKINISSI/VALERIE GACHE) Eurokinissi

Αποτυπώματα του Αλβανού δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, ενός εκ των δραστών της δολοφονίας της 25χρονης από την Κόρινθο βρέθηκαν στο κλεμμένο από τον Άσσο Κορινθίας λευκό βαν που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στη Μάνδρα Αττικής

Επιβεβαιώθηκε από την εργαστηριακή έρευνα που έγινε στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, ότι δράστες της κλοπής του λευκού βαν VW TRANSPORTER, από τον Άσσο Κορινθίας, το οποίο βρέθηκε χθες στη Μάνδρα Αττικής, είναι οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Κατά την καταδίωξη των δραπετών, στα Ίσθμια, τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα η 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη, από την Κόρινθο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του καταζητούμενου δραπέτη Ερμάλ Λίτα, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ένας από τους τρεις ληστές που πήραν μέρος στην αιματηρή ένοπλη συμπλοκή.

Αυτό σημαίνει ότι οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν από τον αστυνομικό κλοιό στην Πελοπόννησο και, πλέον, αναζητούνται σε όλη την Ελλάδα. Οι έρευνες στο βαν, καθώς και αυτές για τη συλλογή στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες, συνεχίζονται από την Ασφάλεια Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα