Αρνείται ότι δολοφόνησε την 25χρονη Κατερίνα – Απολογείται την Τετάρτη ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων

Αρνείται ότι δολοφόνησε την 25χρονη Κατερίνα – Απολογείται την Τετάρτη ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων

Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο δολοφόνος της 25χρονης Κατερίνας στα Ίσθμια

Την επόμενη Τετάρτη θα απολογηθεί στον 19ο τακτικό ανακριτή ο 35χρονος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, που συνελήφθη μετά τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διακεκριμένη οπλοκατοχή και απόδραση κρατουμένου.

Άσκησε επίσης σε βάρος του συνεργού του συλληφθέντα, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, ποινική δίωξη για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.

Ο 35χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του και παραμένει υπό κράτηση.

Αρνείται ότι δολοφόνησε την 25χρονη στα Ίσθμια

“Δεν δολοφόνησα εγώ την Κατερίνα” φέρεται να ισχυρίζεται, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο Ερμάλ ή Λίτορ Λίτα ή Ντρεμπάτα, ένας από τους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που σε συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις στα Ίσθμια της Κορινθίας πυροβόλησαν και σκότωσαν την άτυχη 25χρονη κοπέλα.

Ο επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, καθώς συνελήφθη έπειτα από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

Ο άντρας παραδέχτηκε ότι έλαβε μέρος στη συμπλοκή με την αστυνομία στα Ίσθμια, αλλά αρνείται ότι σκότωσε εκείνος την κοπέλα, και μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι έμαθε για τον θάνατο της Κατερίνας από την τηλεόραση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα