Αρνητικές οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε πιθανά καταφύγια του Lesi

Αρνητικές οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε πιθανά καταφύγια του Lesi

Δίχως αποτέλεσμα ήταν τελικά οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε διάφορα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή από αυτή που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το μηχανάκι του Αλβανού συζυγοκτόνου και ειδικά ένα παραβιασμένο σπίτι στη περιοχή Τρίκορφο που τράβηξε περισσότερο την προσοχή των Αρχών

Αρνητικές ήταν τελικά οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο εγκαταλελειμμένο και παραβιασμένο σπίτι που εντοπίστηκε στο Τρίκορφο Χαλκιδικής, μερικά χιλιόμετρα μακριά από την παραλιακή περιοχή Ψακούδια, όπου βρέθηκε χθες εγκαταλελειμμένο το μηχανάκι μικρού κυβισμού του 33χρονου Αλβανού συζυγοκτόνου James Lesi.

Ο 33χρονος κατέσφαξε την περασμένη Τετάρτη την πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου του και απήγαγε κατά τη διαφυγή του, τον μικρότερο γιο του, μόλις 4,5 ετών.

Το σπίτι αυτό τράβηξε την προσοχή των Αρχών, καθώς ήταν παραβιασμένο και ελέγχθηκε διεξοδικά και από σκύλο-ανιχνευτή και από άντρες των Εγκληματολογικών, όπως και άλλα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή που θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει ο δράστης με το παιδί του ως προσωρινό καταφύγιο, όμως το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Το μηχανάκι βρέθηκε ένα χιλιόμετρο μακριά από την παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής, Ψακούδια, που βρίσκεται 10 χλμ., μακριά από την Ορμύλια και μάλιστα κρυμμένο και πεταμένο μέσα θάμνους μαζί με ένα μπουφάν, το οποίο αποδείχτηκε τελικά πως δεν ανήκε στον δράστη. Η ίδιος εγκληματολογικός έλεγχος έγινε και σε ορισμένα περιτυλίγματα από κρουασάν που βρέθηκαν στο σημείο, με εξίσου αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ και τα ίχνη εστίας που βρέθηκαν σε παρακείμενο σημείο, προέκυψε πως ήταν παλιότερα.

Υπενθυμίζεται, ότι εξαιτίας του ότι η περιοχή είναι παραλιακή, ελέγχθηκε η πιθανότητα όχι μόνο κλοπής κάποιου οχήματος αλλά ακόμα και βάρκας ή ταχύπλοου από την περιοχή, με αρνητικό όμως αποτέλεσμα.

Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας έχουν δώσει στίγμα του δράστη στην ευρύτερη περιοχή τις προηγούμενες ημέρες, όμως για ευνόητους λόγους, δεν αναφέρονται οι περιοχές, ενώ για τις Αρχές υπάρχει ένα δεδομένο, ότι ο δράστης είχε εκφράσει την πρόθεσή του αρχικά να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη και αυτό προκύπτει, μόλις 20 λεπτά μετά το στυγερό έγκλημα, όπου αποπειράθηκε να μισθώσει ταξί από την Ορμύλια για την Θεσσαλονίκη, δίχως όμως να το καταφέρει.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, που διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου για την ανθρωποκτονία αυτή και την αρπαγή του παιδιού, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα