Ασελγούσε σε 12χρονους που έπαιζαν μπάσκετ στο πάρκο της γειτονιάς

Ασελγούσε σε 12χρονους που έπαιζαν μπάσκετ στο πάρκο της γειτονιάς

Ο δράστης είχε προσεγγίσει τα παιδιά από τον περασμένο Σεπτέμβριο και έως τις 20 Μαρτίου είχε ασελγήσει συνολικά 4 φορές σε βάρος τους

Εν αναμονή της απολογίας του στον Ανακριτή βρίσκεται ένας 39χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη προχθές στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση και βιασμό.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 12χρονων αγοριών, κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 20 Μαρτίου 2017.

Συγκεκριμένα, ο δράστης είχε προσεγγίσει τα δύο παιδάκι που έπαιζαν συχνά μπάσκετ στο γηπεδάκι του πρώην στρατοπέδου Π. Μελά και εκεί αρχικά τα έπεισε να παίξει μαζί τους μπάσκετ.

Έκτοτε ασέλγησε σε βάρος του ενός 12χρονου τρεις φορές. Την προηγούμενη Κυριακή και ενώ η μητέρα του παιδιού που είχε υποστεί τις σεξουαλικές επιθέσεις και δεν γνώριζε τίποτε γι αυτό γιατί ντρεπόταν το παιδάκι να μιλήσει γι αυτό, πήγε στο γηπεδάκι να πάρει το παιδί της. Εκεί ήταν και ο βιαστής του παιδιού της ο οποίος μάλιστα της είπε ότι το άλλο παιδάκι θα το συνόδευε εκείνος στο σπίτι του…

Ο παιδεραστής εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και έπεισε τον άλλον 12χρονο να τον ακολουθήσει, σε βάρος του οποίου επίσης ασέλγησε, όμως αυτό το παιδί όταν πήγε σπίτι του έτρεξε στην μητέρα του και τα είπε όλα, με αποτέλεσμα εκείνη με την σειρά της να καταγγείλει όσα σοκαριστικά άκουσε από το παιδί στην Αστυνομία και να ενημερωθεί σχετικά και η οικογένεια του φίλου του που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν γνώριζε τίποτα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή ύστερα από τον προθεσμία που πήρε.

Ο 39χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν άνεργος και δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για κάτι ανάλογο, ωστόσο ερευνάται εάν είναι υπεύθυνος και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες σε βάρος άλλων παιδιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα