Αστυνομικός αρχηγός κυκλώματος που προωθούσε γυναίκες στην πορνεία μέσω διαδικτύου

Αστυνομικός αρχηγός κυκλώματος που προωθούσε γυναίκες στην πορνεία μέσω διαδικτύου

Ιστοσελίδα ερωτικών ραντεβού είχε φτιάξει κύκλωμα, μέσω του οποίου προωθούσε γυναίκες στην πορνεία. Αστυνομικός σε υπηρεσία της Αττικής, ο "εγκέφαλος", που εξέδιδε ακόμα και την σύζυγό του

Κύκλωμα, το οποίο προωθούσε κατ΄επάγγελμα στην πορνεία ημεδαπές και αλλοδαπές γυναίκες μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού, εξάρθρωσε η αστυνομία. Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να έχει ηγετικό ρόλο, εκδίδοντας στην πορνεία ακόμα και την προερχόμενη από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ, σύζυγό του.

Τα μέλη του κυκλώματος έπεσαν στα χέρια των αρχών το απόγευμα της Πέμπτης (08/05). Με παράλληλες επιχειρήσεις σε περιοχές της Νοτιοανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής, συνελήφθησαν δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Αρχηγός φέρεται να είναι ένας 45χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής ενώ αναζητείται ένας 51χρονος ημεδαπός, που είχε βοηθητικό ρόλο.

Η δράση της ομάδας προσδιορίζεται το τελευταίο εξάμηνο ενώ από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν βρεθεί δύο αυτοκίνητα, το ποσό των 11.235 ευρώ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 13 κινητά τηλέφωνα. Επίσης, στην κατοχή του αστυνομικού βρέθηκε μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας μέσω της οποίας κανονίζονταν τα ερωτικά ραντεβού.

Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο αστυνομικός, με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

SHARE: