Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανάμεσα στους ληστές του Καλίτση

Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανάμεσα στους ληστές του Καλίτση

Στην Ασφάλεια Αττικής έχει προσαχθεί ο αστυνομικός και οι συνεργοί του που ανακρίνονται για την αιματηρή απόπειρα ληστείας σε βάρος του make up artist

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της ένοπλης και αιματηρής απόπειρας ληστείας που λίγο κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή στον γνωστό make up artist Παναγιώτη Καλίτση στο σπίτι του στον Λυκαβηττό, βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής.

Για την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας σεσημασμένος κακοποιός, με τον οποίο φέρεται να είχε αναπτύξει επαφές ο αστυνομικός και ένας άντρας αραβικής καταγωγής, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου να τους αποδοθούν κατηγορίες και να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος τους.

Το χρονικό της αιματηρής ληστείας

Ο γνωστός make up artist και κομμωτής το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου έπεσε θύμα απόπειρας ληστείας μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και μάλιστα στο γκαράζ του σπιτιού τους.

Το περιστατικό συνέβη στον περιφερειακό Λυκαβηττού και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Παλιγγενεσίας και Λιβίνη στην οικεία του θύματος. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, το ζευγάρι κατέβηκε στο γκαράζ του σπιτιού τους και τη στιγμή που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητό τους, δύο άγνωστοί ένοπλοι δράστες τους επιτέθηκαν και αποπειράθηκαν να αποσπάσουν με την απειλή όπλων την τσάντα με τα χρήματα που μετέφερε το ζευγάρι.

Οι δράστες πυροβόλησαν δυο φορές σε βάρος του Καλλίτση, μία φορά στον θώρακα και μία στο πόδι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά όταν προσπάθησε να προστατέψει τη σύζυγό του και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή πεζή, δίχως να πάρουν μαζί τους την τσάντα με τα χρήματα. Η γυναίκα του θύματος σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Γεννηματά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα