Aθήνα: Κατασχέθηκε “Rolex” που είχε κλαπεί σε ληστεία στην Κοπεγχάγη

Aθήνα: Κατασχέθηκε “Rolex” που είχε κλαπεί σε ληστεία στην Κοπεγχάγη

Το ρολόι εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες των Αρχών της Δανίας που ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία και το είχε αγοράσει στη χώρα της σε πολύ χαμηλή τιμή, μία 35χρονη από την Αλβανία, η οποία δεν γνώριζε ότι προερχόταν από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Δανία

Μετά από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις Δανικές Αρχές, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε γραφείο τεχνικής υποστήριξης εταιρείας, που είχε παραδοθεί για επισκευή, ρολόι μάρκας «Rolex» και αξίας 85.000 ευρώ.

Το κατασχεθέν ρολόι αποτελεί μέρος αφαιρεθέντων, μετά από ένοπλη ληστεία, που διαπράχθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2017, σε κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη Δανίας, από τρεις δράστες.

Το ρολόι εντοπίστηκε μετά από πληροφορίες των Αρχών της Δανίας που ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία και το είχε αγοράσει στη χώρα της σε πολύ χαμηλή τιμή, μία 35χρονη από την Αλβανία, η οποία δεν γνώριζε ότι προερχόταν από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Δανία. Το κατασχεθέν ρολόι παραδόθηκε στις Δανικές Αρχές, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα